Adevăratul motiv pentru care actrița Selin Yeninci a părăsit distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul Saniye! Iată de ce a luat această decizie la începutul sezonului 4!

,

Selin Yeninci, care a jucat rolul Saniye în serialul Mă numesc Zuleyha, este considerată una dintre cele mai talentate actrițe din tânăra generație.


In articol:

Carismatica Selin Yeninci are doar 34 de ani, însă a reușit să a acumulat peste un deceniu de experiență în domeniul actoriei deoarece a debutat pe platourile de filmare de la o vârstă foarte fragedă.

Frumoasă Selin a visat încă din copilărie să devină o actrița renumită și admirată și destinul a ajutat-o să își îndeplinească marele vis și astăzi se bucură de mare succes și este considerată una dintre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație. De curând această a participat și a strălucit chiar și pe covorul roșu în cadrul Festivalului de Film de la Cannes.

Adevăratul motiv pentru care actrița Selin Yeninci a părăsit distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul Saniye

Telespectatorii din România au cunoscut-o pe tânăra actrița Selin Yeninc în anul 2019, în distribuția serialului Mă numesc Zuelyha, în care a jucat magistral rolul vechilului moșiei Yaman, Saniye, o femeie extrem de ambițioasă.
Selin Yeninci a venit pe lume în anul 1988, în Istanbul. Pentru că părinții săi i-au descoperit încă din adolescență pasiunea pentru actorie și talentul nativ, au decis să o sprijine să își îndeplinească marele vis de a deveni actrița. La vârsta majoratului, Selin Yeninci a început să studieze Facultatea de Teatru în cadrul Universității Dokuz Eylül, iar apoi a mers să se perfecționeze în cadrul atelierelor de teatru din Londra și Amsterdam. Ulterior a revenit în Istanbul, unde a început să primească din ce în ce mai multe oferte importante de a juca în seriale și filme de excepție.

Citeste si: Saniye din serialul Mă numesc Zuleyha a strălucit pe covorul roșu, în cadrul Festivalului de la Cannes! Iată ce ținută extravagantă a ales celebra actriță Selin Yeninci!

Selin Yeninci

Selin Yeninci, in serialul Ma numesc Zuleyha

[Sursa foto: Instagram Selin Yeninci]

În anul 2018 talentată actrița Selin Yeninci a fost cooptată să joace în producția Mă numesc Zuleyha, în care a primit un rol secundar, dar extrem de solicitant și totodată important

în cadrul scenariului. Aparițiile sale au încântat enorm publicul și au fascinat prin atitudine, talent și dezinvoltură. Însă la începutul celui de-al patrulea sezon al serialului, Selin Yeninci a fost nevoită să își încheie colaborarea cu echipa de producție deoarece fusese între timp cooptată în alte două proiecte importante pentru carieră ei.

ma numesc zuleyha

Selin Yeninci alaturi de colegul ei Bulent Polat

[Sursa foto: Instagram Selin Yeninci]

În anul 2021, Selin a început să joace în distribuția unui serial realizat pentru o platforma digitală, deși încă filma și pentru serialul Mă numesc Zuleyha. Însă cu o ambiție de fier tânăra actrița a reușit să meargă în paralel cu ambele proiecte. Însă la începutul anului 2022, Selin a mai primit o oferta de a juca în serialul Annenin Sırrıdır Çocuk și astfel s-a văzut nevoită să renunțe la filmările pentru producția Mă numesc Zuleyha și să se dedice doar unui singur proiect, spre marea dezamăgire a fanilor săi, care sperau să o urmărească până la final în rolul Saniye.

Iar recent Selin Yeninci a fost cooptată să joace și într-un film artistic, este vorba despre o drama, intitulată Burning Days (Kurak Günler), ce s-a lansat în luna mai, în cadrul prestigiosului Festival de Film de la Cannes, la care actrița a luat parte alături de colegii săi.

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Ma numesc Zuleyha, Mehmet nu renunta la Zuleyha

Selin Yeninci

Selin Yeninci, la Festivalul de la Cannes

[Sursa foto: Instagram Selin Yeninci]

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un celebru avion de luptă F-35 Lightning II al US Air Force a patrulat deasupra Dobrogei

Sfioasa Gulten din serialul Mă numesc Zuleyha, a dat cărțile pe față! Selin Genç a vorbit deschis despre operațiile estetice! A recurs sau nu tânăra actriță la astfel de...

Raluca Turcan face calcule despre pensiile speciale: Presupun o cheltuială de 109 milioane de lei pe lună, undeva la 1,3 miliarde de lei pe an, impactul nu e ma

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Carismaticul Gaffur din serialul Mă numesc Zuleyha a devenit tătic pentru a două oară! Celebrul actor Bülent Polat a publicat prima imagine cu bebelușul, la trei luni de la...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies