Nuntă fastuoasă în Turcia! Fadik din serialul Mă numesc Zuleyha s-a căsătorit cu alesul inimii sale! Iată cum a strălucit actrița Polen Emre în rochia de mireasă!

,
ma numesc zuleyha

Polen Emre, o tânăra speranța a cinematografiei din Turcia

[Sursa foto: Instagram Polen Emre]

Polen Emre face parte din categoria tinerelor actrițe extrem de talentate și de apreciate în Turcia. De curând superbă actrița s-a căsătorit.

Actrița Polen Emre are 31 de ani și a jucat debutat în forță pe platourile de filmare, jucând în primul ei serialul de televiziune, Mă numesc Zuleyha. Deși a fost un rol secundar, Polen Emre a făcut furori cu talentul și carisma ei aparte și s-a bucurat de mare succes. Îndrăgită actrița a fost cu atât mai onorată să joace în serialul Mă numesc Zuleyha deoarece filmările s-au desfășurat chiar în orașul ei natal, Adana.

De curând, după ce și-a încheiat cu brio colaborarea cu echipa de producție a serialului Mă numesc Zuleyha, Polen Emre s-a căsătorit cu bărbatul vieții sale, sportivul Mert Tetik.

Nuntă fastuoasă în Turcia! Fadik din serialul Mă numesc Zuleyha s-a căsătorit cu alesul inimii sale

În vara anului 2020, frumoasa actriță a fost cerută în căsătorie celebrul jucător de volei, Mert Tetik, iar pe 20 mai anul acesta, cei doi s-au căsătorit într-un cadru de poveste, în orașul Adana, alături de rude, prieteni și mulți colegi de breaslă.

ma numesc zuleyha

Polen Emre, in serialul Ma numesc Zuleyha

[Sursa foto: Instagram Polen Emre]

Citeste si: Cine este și câți ani are timida Fadik din serialul Mă numesc Zuleyha? Iată cine este viitorul soț al actriței Polen Emre! Imagini spectaculoase de la petrecerea de logodnă a celor doi îndrăgostiți!

Polen Emre s-a născut în anul 1991, în orașul Adana, într-o familie simplă. Încă din copilărie, Polen și-a dorit enorm să devină o actrița cunoscută, iar la vârstă majoratului, ambițioasă tânăra a decis să studieze Facultatea de Radio și Televiziune în cadrul Școlii Plato din Istanbul.

polen emre

Polen Emre, alaturi de Mert Tetik

[Sursa foto: Instagram Polen Emre]

La scurt timp după absolvire, Polen a început să joace pe scenă Teatrului de Stat din Seyhan. În anul 2018 a fost cooptată să joace în primul ei serial de televiziune, în producția Mă numesc Zuleyha, în care a interpretat rolul servitoarei Fadik. Însă în paralel cu meseria de actrița, această nu a renunțat nici la cea de-a două ei mare pasiune, muzică și a continuat să cânte în cadrul diverselor evenimente mondene, sau a unor emisiuni de televiziune.

polen emre

Polen Emre a stralucit in rochia de mireasa

[Sursa foto: Instagram Polen Emre]

După ce în 2020 s-a logodit cu celebrul jucător de volei, Mert Tetik, pe 20 mai 2022, Polen Emre și alesul inimii ei s-au căsătorit într-un cadrul de poveste, chiar în orașul Adana, unde au avut alături familia, prieteni și colegi de breaslă. Actrița a purtat o superbă rochie albă stil sirenă, care i-a scos în evidență silueta perfectă, iar mirele a purtat un costum negru elegant.

polen emre

Polen Emre, o mireasa fericita si implinita

[Sursa foto: Instagram Polen Emre]

Citeste si: Cine este și câți ani are Raşit, iubitul sfioasei Fadik din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată ce pasiune secretă are carismaticul actor Şahin Vural!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Sfioasa Gulten din serialul Mă numesc Zuleyha, a dat cărțile pe față! Selin Genç a vorbit deschis despre operațiile estetice! A recurs sau nu tânăra actriță la astfel de...

Comentariu | Schengen cu migranți bătuți și alergați cu câini la frontieră (Crenguța Nicolae)

Sfioasa Gulten din serialul Mă numesc Zuleyha, a dat cărțile pe față! Selin Genç a vorbit deschis despre operațiile estetice! A recurs sau nu tânăra actriță la astfel de...

Hande Soral, actrița care a jucat rolul Ümit din serialul Mă numesc Zuleyha, imagini emoționante din timpul travaliului! Soțul ei, Ismail Demirci a susținut-o permanent!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies