Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 128, subtitrat în limba română VIDEO. Zuleyha renunță la căsătorie!

,
Zuleyha și Mehmet din "Mă numesc Zuleyha"

Zuleyha anulează căsătoria cu Mehmet

[Sursa foto: Kanal D]

Kanal D difuzează astăzi episodul 128 din "Mă numesc Zuleyha". Serialul poate fi urmărit și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Un nou episod dramatic, în această seară, din "Mă numesc Zuleyha". Eroina noastră, Zuleyha, se pregătește de nunta cu Mehmet, dar ceva se schimbă radical.

Sunt niște răsturnări de situație spectaculoase, așa cum ne-a obișnuit serialul-fenomen până acum.

După ce află că Abdulkadir l-a ucis pe Fekeli, Fikret se duce la micul conac să îl împuște pe acesta, dar nu-l găsește. Abdulkadir era deja plecat, chiar dacă nu aflase că Fikret știe ce crimă a comis el.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Mă numesc Zuleyha” pe Kanal D

Apar problemele între Zuleyha și Mehmet, iar totul culminează cu decizia șocantă pentru Mehmet a eroinei de a anula nunta.

Mehmet se bagă unde nu îi fierbe oala, iar Zuleyha îl atenționează.

”Oamenii aceștia își împușcă frații pentru niște pietre”, spune Mehmet.

”Mehmet, te rog. Nu te amesteca. Rezolv eu”, spune Zuleyha.

Fikret anunță pe toată lumea că Zuleyha urmează să se mărite cu Mehmet, spre dezamăgirea lui, dar el nu știe că frumoasa Zuleyha nu se mai căsătorește cu Mehmet.

”Mergem? Să nu lăsăm invitații să aștepte”, îi zice Mehmet Zuleyhăi.

”Mehmet, nu pot face asta. Am renunțat la căsătorie”, îi transmite Zuleyha.

Mehmet si Zuleyha

Zuleyha îi spune lui Mehmet că nu mai vrea să se mărite cu el

[Sursa foto: Kanal D]

Ce se mai întâmplă în episodul 128 din "Mă numesc Zuleyha", difuzat în această seară, aflați doar urmărindu-l, de la ora 20:00, la Kanal D. Îl puteți urmări și Live Video Online, pe adresa noastră de Stream, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .  

Citeste si: Zuleyha, în pericol de moarte! Aflați ce se va întâmpla luni, 13 iunie 2022, într-un nou episod dramatic din serialul Mă numesc Zuleyha, de la ora 20:00, la Kanal D!

„Mă numesc Zuleyha”, lider de audiență

Serialul “Mă numesc Zuleyha” obține cifre mari de audiență, fiind un adevărat fenomen. Serialul turcesc are fanii săi, care nu ratează niciun episod. 

Pe 5 mai, în intervalul difuzării producției (20:00 – 22:30), stația TV a înregistrat 7,4% puncte de rating și 18,8% cota de piață, pe targetul Național, și un rating de 6,2% și 16,4% cotă de piață, pe targetul All Urban.

1.307.000 de telespectatori au urmărit atunci, în medie, în fiecare minut al difuzării, serialul preferat, iar minutul de aur, înregistrat la ora 22:04, a adunat în fața micilor ecrane 1.662.000 fani ai îndrăgitei producții de la Kanal D.

Citeste si: În această seară, de la ora 20:00, în ”Mă numesc Zuleyha”, Zuleyha renunță la căsătorie

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Nuntă fastuoasă în Turcia! Fadik din serialul Mă numesc Zuleyha s-a căsătorit cu alesul inimii sale! Iată cum a strălucit actrița Polen Emre în rochia de mireasă!

Președinția ucraineană: Forțele Armate au eliberat 454 de localităţi în Harkov

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Zuleyha, în pericol de moarte! Aflați ce se va întâmpla luni, 13 iunie 2022, într-un nou episod dramatic din serialul Mă numesc Zuleyha, de la ora 20:00, la Kanal D!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies