Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 130, subtitrat în limba română VIDEO. Fikret caută răzbunarea!

,
Fikret din "Mă numesc Zuleyha"

Fikret din "Mă numesc Zuleyha"

[Sursa foto: Kanal D]

Kanal D difuzează astăzi episodul 130 din "Fiica ambasadorului". Episodul poate fi urmărit și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Un nou episod dramatic din "Mă numesc Zuleyha", cel cu numărul 130, este difuzat în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D.

Episodul poate fi urmărit și Live Video Online, pe kanald.ro.

Fikret pune la cale o răzbunare cruntă împotriva lui Abdulkadir, cel care l-a ucis pe Ali Rahmet Fekeli.  Fikret află că Abdulkadir, asociatul lui Mehmet Kara, este ucigașul unchiului său ascultând o conversație între mătușa lui și Zuleyha. Fikret se simte trădat de mătușa lui și de Zuleyha.

Fikret suparat

Fikret se simte trădat de mătușa lui și de Zuleyha

[Sursa foto: Kanal D]

Vezi Video Online subtitrat serialul „Mă numesc Zuleyha” pe Kanal D

Fikret are de gând să meargă până la capăt și să îl ucidă pe Abdulkadir pentru a răzbuna moartea unchiului său.

Cum se va sfârși totul aflați doar urmărind episodul 130 din "Mă numesc Zuleyha" în seara aceasta, de la ora 20:00. Îl puteți urmări și Live Video Online, pe kanald.ro, accesând adresa noastră de Live Stream, https://www.kanald.ro/live.html, de pe orice dispozitiv cu conectare la internet. 

"Mă numesc Zuleyha"  este difuzat de cinci ori pe săptămână, în fiecare seară, de la ora 20:00. Este transmis atât Live, la TV, la Kanal D, cât și Live Video Online, pe site-ul nostru.

Fikret vrea sa ucidă

Fikret vrea să îl ucidă pe criminalul unchiului său

[Sursa foto: Kanal D]

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care superba actriță Selin Genç a părăsit distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul Gulten! Iată de ce s-a retras în sezonul 4!

„Mă numesc Zuleyha”, lider de audiență

Serialul “Mă numesc Zuleyha” obține cifre mari de audiență, fiind un adevărat fenomen.

Serialul turcesc are fanii săi, care nu ratează niciun episod. 

Pe 5 mai, în intervalul difuzării producției (20:00 – 22:30), stația TV a înregistrat 7,4% puncte de rating și 18,8% cota de piață, pe targetul Național, și un rating de 6,2% și 16,4% cotă de piață, pe targetul All Urban.

1.307.000 de telespectatori au urmărit atunci, în medie, în fiecare minut al difuzării, serialul preferat, iar minutul de aur, înregistrat la ora 22:04, a adunat în fața micilor ecrane 1.662.000 fani ai îndrăgitei producții de la Kanal D.

“Mă numesc Zuleyha” e difuzat de luni până vineri la Kanal D, de la ora 20:00. Serialul, foarte popular, se află la sezonul al treilea.

Citeste si: Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 129, subtitrat în limba română VIDEO. Mehmet nu renunță la Zuleyha!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un celebru avion de luptă F-35 Lightning II al US Air Force a patrulat deasupra Dobrogei

Fikret recurge la un gest extrem împotriva lui Abdulkadir, pentru a răzbuna moartea unchiului său! Aflați ce se va întâmpla astăzi, într-un nou episod din serialul Mă numesc...

Raluca Turcan face calcule despre pensiile speciale: Presupun o cheltuială de 109 milioane de lei pe lună, undeva la 1,3 miliarde de lei pe an, impactul nu e ma

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 129, subtitrat în limba română VIDEO. Mehmet nu renunță la Zuleyha!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies