Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 121, subtitrat în limba română VIDEO. Lovitură cumplită pentru Fikret: Zuleyha îl alege pe Mehmet!

,
Zuleyha îl sărută pe Mehmet

Zuleyha îl sărută pe Mehmet

Kanal D difuzează astăzi episodul 121 din "Mă numesc Zuleyha". Serialul poate fi urmărit și Live Stream Online, pe kanald.ro.


In articol:

Fikret primește o lovitură devastatoare: Zuleyha alege să înceapă o relație cu Mehmet.

Frumoasa Zuleyha îl sărută pe fermecătorul Mehmet și e gata pentru o nouă poveste de iubire, după ce l-a pierdut pe Demir.

Fikret, chiar fratele lui Demir, suferă cumplit fiindcă Zuleyha nu ascultă ce el i-a zis deja, și anume că Mehmet nu e ceea ce pare și că va pune în pericol averea familiei.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Mă numesc Zuleyha” pe Kanal D

Betul și Sermin continuă să pună la cale noi strategii pentru a-l acapara pe Fikret în mrejele lor și, implicit, pentru a-și însuși întreaga lui avere, moștenită de la Fekeli. Între timp, Cano, asociatul lui Mehmet, va pune la cale noi planuri diabolice pentru a-i distruge afacerile lui Fikret.

Fikret nu înțelege ce se întâmplă și în ce pericol se află el însuși. El își concentrează energia pe a-i dovedi Zuleyhăi că Mehmet nu e ceea ce pare, dar, cel puțin momentan, fără succes.

Ce se mai petrece în episodul 121 din „Mă numesc Zuleyha” aflați doar urmărindu-l, de la ora 20:00, la Kanal D sau Live Video Online, pe kanald.ro, accesând

adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe orice dispozitiv cu conectare la internet.

Fikret din "Mă numesc Zuleyha"

Fikret, devastat că Zuleyha cade în mrejele lui Mehmet

„Mă numesc Zuleyha”, cifre impresionante de audiență

„Mă numesc Zuleyha”, sezonul 3  înregistrează cifre de audiență impresionante la Kanal D.

Episodul din 26 mai 2022 a plasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România, pe două categorii de public monitorizate.

Kanal D s-a clasat cu episodul din 26 mai 2022 pe primul loc, pe podiumul audiențelor, atât în ceea ce privește publicul din întreaga țară, cât și la orașe.

În intervalul de difuzare a serialului “Mă numesc Zuleyha”, Kanal D a înregistrat 6.4 puncte de rating și 17,8% cotă de piață, pe targetul Național, și 6.4 puncte de rating și 17,4% cotă de piață, pe targetul All Urban.

Episodul de din 27 mai al serialului “Mă numesc Zuleyha” a fost urmărit, în fiecare minut, de o medie de 1.133.000 telespectatori din întreaga țară. Minutul de aur, atins la 22:05, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, peste un milion si jumatate de fani (1.552.000).

Serialul "Mă numesc Zuleyha" e difuzat, după încheierea producției "Fiica ambasadorului", de 5 ori pe săptămână de către Kanal D, de luni până vineri, de la aceeași oră: 20:00.

Citeste si: Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 120, subtitrat în limba română VIDEO. Fikret se luptă cu Hakan pentru Zuleyha!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 120, subtitrat în limba română VIDEO. Fikret se luptă cu Hakan pentru Zuleyha!

Vești bune: Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare - Roşia Montană începe să scadă

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

În această seară în ”Mă numesc Zuleyha”, Fikret crede că Hakan a plănuit totul pentru a o impresiona pe Zuleyha

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies