Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 117, subtitrat în limba română VIDEO. Betul, amenințată cu moartea!

,
Betul din "Mă numesc Zuleyha"

Betul, amenințată cu moartea!

[Sursa foto: Kanal D]

Kanal D difuzează astăzi episodul 117 din "Mă numesc Zuleyha". Serialul poate fi urmărit și Live Stream Online, pe kanald.ro.


In articol:

Betul pierde controlul în afaceri și în plan sentimental.

Va fi un nou episod dramatic din "Mă numesc Zuleyha" luni, de la ora 20:00.

Vezi Video Online „Mă numesc Zuleyha”, pe Kanal D

Zuleyha este foarte speriată pentru că asupra ei planează suspiciunea și chiar este acuzată că a comis o crimă. Ea nu știe că cea care vrea să îi distrugă viața este chiar cea care se dă buna ei prietenă, Betul.

Zuleyha din "Mă numesc Zuleyha"

Zuleyha trece prin clipe grele, fiind pusă în fața acuzației că a comis o crimă!

[Sursa foto: Kanal D]

Mehmet va interveni și va oferi o perspectivă neașteptată autorităților în cazul uciderii lui Umit.

Cano, care e foarte deranjat de cum decurg lucrurile în cazul uciderii lui Umit, reprezintă un mare pericol pentru Betul. Viața ei chiar este amenințată de temutul Cano!

Ce se mai petrece în dramaticul episod 117 din „Mă numesc Zuleyha” aflați doar urmărindu-l, de la ora 20:00, la Kanal D sau Live Video Online, pe kanald.ro, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe orice dispozitiv cu conectare la internet. 

Betul din "Mă numesc Zuleyha"

Betul din "Mă numesc Zuleyha"

[Sursa foto: Kanal D]

Citeste si: Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 113, subtitrat în limba română VIDEO. Zuleyha se apropie din ce în ce mai mult de Mehmet

Kanal D, lider în Prime Time cu serialul “Mă numesc Zuleyha”

Episodul din 26 mai 2022 a plasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România, pe două categorii de public monitorizate.

Kanal D s-a clasat cu episodul din 26 mai 2022 pe primul loc, pe podiumul audiențelor, atât în ceea ce privește publicul din întreaga țară, cât și la orașe.

În intervalul de difuzare a serialului “Mă numesc Zuleyha”, Kanal D a înregistrat 6.4 puncte de rating și 17,8% cotă de piață, pe targetul Național, și 6.4 puncte de rating și 17,4% cotă de piață, pe targetul All Urban.

Episodul de din 27 mai al serialului “Mă numesc Zuleyha” a fost urmărit, în fiecare minut, de o medie de 1.133.000 telespectatori din întreaga țară. Minutul de aur, atins la 22:05, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, peste un milion si jumatate de fani (1.552.000).

Serialul "Mă numesc Zuleyha" e difuzat, după încheierea producției "Fiica ambasadorului", de 5 ori pe săptămână de către Kanal D, de luni până vineri, de la aceeași oră: 20:00.

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Ma numesc Zuleyha, Betul se teme pentru viata ei!

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Emoții uriașe pentru celebrul Ibrahim Celikkol! Noul serial în care îndrăgitul actor joacă rolul principal, alături de superba Birce Akalay, va fi lansat pe 3 iunie pe platforma...

Vladimir Putin le-a luat urma. Rușii care vor să fugă în Georgia primesc citații la graniță, fiind convocaţi în cadrul mobilizării

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Kanal D, lider în Prime Time, cu serialul “Mă numesc Zuleyha” 

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies