Fikret primește cea mai cruntă lovitură! „Sunt in purgatoriu" Aflați ce decizie uluitoare va lua frumoasa Zuleyha și ce se va întâmpla în familia Yaman, astăzi, de la ora 20:00, într-un nou episod dramatic din serialul Mă numesc Zuleyha!

,

Zuleyha ia o decizie neașteptată în ceea ce-l privește pe Mehmet, iar Fikret suferă teribil! Aflați ce se va întâmplă între cei doi rivali!


In articol:

Personajele centrale ale producției Mă numesc Zuleyha vor trăi noi momente și întâmplări dramatice și emoționante în această seară, într-un nou episod captivant, de la ora 20:00, la Kanal D.

Mehmet Kara îi mărturisește sentimentele sale frumoasei Zuleyha și speră că într-o zi această îi va împărtăși iubirea ei.

În cele din urmă văduva familiei Yaman va lua o decizie uluitoare în privința șarmantului Mehmet, iar Fikret va suferi teribil din cauza pierderii femeii pe care o iubea în tăcere. 

Citeste si: Cum arată soacra Ilincai Vandici! Imagini în premieră cu cele două împreună. Unde a plecat toată familia cu mic cu mare

Fikret primește cea mai cruntă lovitură

Deși nu mai speră să mai poată iubi un alt bărbat în afară de Yilmaz, care fusese marea ei dragoste, Zuleyha începe să-l placă pe Mehmet din ce în ce mai mult și în cele din urmă își va asculata glasul inimii și îl va acceptă în viață ei pe misteriosul bărbat, în ciuda faptului că are încă anumite incertitudini în ceea ce privește viața lui. Zuleyha este fermecată de gesturile tandre și de atenția copleșitoare venite din partea lui Mehmet și va decide să înceapă un nou capitol al vieții sale alături de el.

Citeste si: Murat Ünalmış, mesaj surprinzător pentru echipa de producție a serialului Mă numesc Zuleyha, după ce a părăsit distribuția! „O altă poveste s-a încheiat pentru mine" Iată primele reacții ale actorului

Decizia luată de frumoasă Zuleyha îl va îngenunchia pe Fikret și îi va provoca o mare suferință, deoarece tânărul recunoaște că o iubește în secret de multă vreme și speră că într-o zi își va face curaj să îi mărturisească iubirea. Însă apropierea ei de Mehmet îl va scoate din minți pe Fikret care are de gând să lupte pentru femeia iubita.

Pe de altă parte, Betul și Sermin vor continuă să pună la cale noi strategii pentru a-l acapara pe Fikret în mrejele lor și implicit pentru a-și însuși întreagă lui avere, moștenită de la Fekeli. Între timp, Cano, asociatul lui Mehmet, va pune la cale noi planuri diabolice pentru a-i distruge afacerile lui Fikret.

Pe de altă parte, Fikret încearcă din răsputeri să îi deschidă ochii tinerei Zuleyha pentru a înțelege ce fel de om este de fapt Mehmet, cel de care s-a apropiat. Tânărul se simte neputincios și are impresia că se află în purgatoriu din cauza tuturor problemelor dificile trăite.
Rămâne de văzut ce se va întâmplă în familia Yaman, în această seară, într-un nou episod din serialul Mă numesc Zuleyha, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Hande Soral, actrița care a jucat rolul Ümit în serialul Mă numesc Zuleyha, a devenit mamă! Celebra actriță și soțul ei, Ismail Demirci, sunt în culmea fericirii!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Prima imagine cu bebelușul superbei Hande Soral, actrița care a jucat rolul Ümit în serialul Mă numesc Zuleyha! Iată cum arată celebra mămică la doar două zile de la nașterea...

Putin a primit cadouri de ziua lui de la omologi: Lukașenko i-a oferit un tractor, Rahmon o piramidă din pepeni (FOTO)

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Murat Ünalmış, mesaj surprinzător pentru echipa de producție a serialului Mă numesc Zuleyha, după ce a părăsit distribuția! „O altă poveste s-a încheiat pentru mine" Iată...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies