El este carismaticul actor care i-a furat mințile frumoasei Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha! Iată cum au fost surprinși în urmă cu doi ani, pe o plajă exclusivistă de la Marea Egee!

,

Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, este considerată una dintre cele mai talentate și frumoase actrițe ale momentului în Turcia.


In articol:

Actrița Hilal Altinbilek, care a dat viață personajului principal din serialul Mă numesc Zuleyha, care a făcut furori atât în Turcia, cât și peste hotare, a încercat să fie pe cât posibl discretă în ceea ce privește viață personală.

Însă de multe ori presă turcă a fost vigilența și a surprins-o pe frumoasă actrița în compania partenerilor ei de-a lungul timpului. În urmă cu doi ani, celebra Hilal Altinbilek a fost văzută țînându-se de mâna cu unul dintre cei mai râvniți actori turci, pe o plajă exclusivistă de la Marea Egee.

El este carismaticul actor care i-a furat mințile frumoasei Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha

Superba Hilal Altinbilek a făcut furori cu talentul și frumusețea ei răpitoare încă de la primele sale apariții pe micile ecrane în Turcia. Însă treptat această a devenit cunoscută și apreciată și în alte țări din Europa. Publicul din România a văzut-o prima dată, cu câțiva ani în urmă, pe talentată actrița în producția Karagul, iar în anul 2019 Hilal a apărut la Kanal D, în producția fenomen, Mă numesc Zuleyha, în care a dat viață eroinei Zuleyha, un rol magistral interpretat care i-a adus cel mai mare succes din carieră ei de până acum.

ma numesc zuleyha

Hilal Altinbilek, in serialul Ma numesc Zuleyha

[Sursa foto: Instagram Hilal Altinbilek]

In anul 2018, Hilal Altinbilek a cunoscut și prima ei mare reușită în cinematografie, deoarece a jucat primul ei rol într-un film artistic, alături de marele actor Engin Akyürek, în producția Cocuklar Sana Emanet, care le-a adus amândurora mare succes la acea vreme.

Citeste si: Zuleyha, încarcerată? Tânăra se confruntă cu o problemă gravă! Aflați ce i se va întâmpla, în această seară, în serialul Mă numesc Zuleyha, de la ora 20:00, la Kanal D!

Dincolo de viața profesională încununată de mari realizări, pe plan personal, frumoasă Hilal Altinbilek pare să fie urmărită de ghinion, deoarece încă nu a reușit să își întâlnească sufletul pereche și a suferit dezamăgire după dezamăgire în ultimii ani.

hilal altinbilek

Hilal Altinbilek si actorul Gurur Aydoğan 

[Sursa foto: gecce.com.tr]

Deși a încercat mereu să fie cât mai discretă cu viață ei sentimentală, jurnaliștii turci au surprins-o deseori pe Hilal Altinbilek în compania partenerilor ei de-a lungul timpului, însă actrița și-a asumat întotdeauna relațiile serioase, dar a evitat să ofere detalii presei. În urmă cu doi ani, mai precis în vara anului 2020, superbă actrița a fost văzută ținându-se de mâna cu șarmantul actor Gurur Aydoğan (33 de ani), fiul celebrei actrițe Oya Aydoğan, pe o plajă exclusivistă din stațiunea Cesme, cu ieșire la Marea Egee. Deși la acea vreme, cei doi actori nu au oferit confirmări sau detalii despre relația lor, conform imaginilor surprinse de paparazzi din Turcia, se pare că aceștia chiar au încercat să formeze un cuplu, însă la scurtă vreme au decis să se despartă.

hilal altinbilek

Hilal Altinbilek, alaturi de celebrul actor Gurur Aydoğan 

[Sursa foto: www.hurriyet.com.tr]

Spre finalul anului trecut, jurnaliștii turci au surprins-o pe frumoasă actrița Hilal Altinbilek alături de noul ei iubit, celebrul scriitor turc, Metin Hara, fostul partener al renumitului model Adriana Lima. Cei doi se plimbau împreună și au recunoscut la acea vreme că formează un cuplu, și păreau foarte fericiți. De curând însă presă din Turcia a scris că cei doi s-ar fi despărțit, deoarece actrița nu-l mai urmărește de ceva timp pe Metin Hara pe rețelele de socializare și nici nu au mai apărut împreună în spațiul public, semn că și-au spus adio.

hilal altinbilek

Hilal Altinbilek, alaturi de scriitorul Metin Hara

[Sursa foto: gecce.com.tr]

Citeste si: Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, surpriză de senzație pentru cel mai important bărbat din viața sa!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Mărturiile şoferiţei care a omorât patru muncitori la Iaşi. Femeia spune că n-a fost acolo, ci se uita la desene animate

Kerem Alışık, mesaj uluitor pentru echipa de producție a serialului Mă numesc Zuleyha, după ce a părăsit distribuția! „Ah, Fekeli! Nu știu cum să-mi iau rămas bun de la...

David Popovici evoluează, sâmbătă, pentru aurul la CE de nataţie, la 100 metri liber. La ce oră are loc finala

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Zuleyha, încarcerată? Tânăra se confruntă cu o problemă gravă! Aflați ce i se va întâmpla, în această seară, în serialul Mă numesc Zuleyha, de la ora 20:00, la Kanal D!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies