PROGRAM TV Live Stream Online Bravo, ai stil! Celebrities miercuri, 17 noiembrie 2021: O nouă concurentă, Mellina, intră în competiție!

,
Mellina, noua concurentă de la Bravo, ai stil

Mellina, noua concurentă de la Bravo, ai stil

[Sursa foto: captura Kanal D]

O nouă concurentă, Mellina, intră astăzi în competiția "Bravo, ai stil! Celebrities". Urmărește emisiunea și Live Stream Online, pe kanald.ro.


In articol:

Mellina intră astăzi oficial în competiția "Bravo, ai stil! Celebrities". Venirea ei în show va fi privită cu entuziasm de către jurați.

În aceeași emisiune, cea de azi, Victor Slav arată încă o dată cât de puternic e, Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului, urcându-se pe spatele lui în timp ce el stă întins pe burtă, pe podea.

Vezi Video Online "Bravo, ai stil! Celebrities" pe Kanal D

Mellina intră în competiție în locul Ioanei Filimon, care a fost descalificată.

Anda Adam, Olga Verbițchi, Nicoleta Nucă, Ruxi, Ioana Filimon, Carmen Negoiță, Sensy, Mădălina Pamfile și Otniela au fost primele 9 concurente care au intrat în competiția "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7.

Concurentele care se luptă acum pentru trofeul "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7 sunt Anda Adam, Mădălina Pamfile, Ruxi, Viviana Sposub, Raluca Dumitru, Nicoleta Dragne, Adina Halas și Mellina.

Bravo, ai stil! Celebrities e difuzat de miercuri până sâmbătă la Kanal D. De miercuri până vineri e difuzat de la ora 22:30, iar sâmbătă, când e Gala, de la ora 22:00. Fiecare ediție "Bravo, ai stil! Celebrities" poate fi urmărită fie Live, la TV, la Kanal D, fie Live Stream Online, pe kanald.ro, accesând adresa de Live Stream a site-ului,  https://www.kanald.ro/live.html, de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop.  

Ilinca Vandici și Victor Slav

Ilinca Vandici și Victor Slav

[Sursa foto: captura Kanal D]

Citeste si: Viviana Sposub de la Bravo, ai stil! Celebrities, anunțul care îl va scoate din minți pe George Burcea: "Sunt încă liberă! Nu mă grăbesc!"

Victor Slav și Tibi Clenci s-au alăturat proiectului "Bravo, ai stil"

"Bravo, ai stil! Celebrities" are din sezonul 7 un nou jurat, fotograful de modă Tibi Clenci, care li s-a alăturat Ralucăi Bădulescu și lui Maurice Munteanu la masa juriului.

Din juriu nu mai face parte celebrul designer și afacerist român Cătălin Botezatu.

Victor Slav s-a alăturat proiectului după ce a înlocuit-o temporar pe Ilinca Vandici. El are acum un rol special în emisiune.

„Mă animă în permanență dorința de a cunoaște oamenii și de a scoate în evidență cele mai profunde trăiri ale lor, sunt inspirat de povești și de interacțiunea cu oamenii. Ca jurat la <Bravo, ai stil! Celebrities>, voi fi un artist în căutarea muzei, a acelei persoane care reușește să inspire, să se transpună în poveste asemeni unei actrițe care, atunci când îmbracă hainele personajului, reușește să îi

îmbrățișeze și caracterul”, declara Tibi Clenci după ce s-a alăturat proiectului "Bravo, ai stil".

Citeste si: Cu tinuta la control! Maurice Munteanu, atent pana la cel mai mic detaliu, la styling-ul uneia dintre concurentele de la “Bravo, ai stil! Celebrities”: “Ti-ai pus inelul de friptura?”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Viviana Sposub de la Bravo, ai stil! Celebrities, anunțul care îl va scoate din minți pe George Burcea: "Sunt încă liberă! Nu mă grăbesc!"

VIDEO SFIDARE la Palatul Cotroceni: Un fost ministru al Sănătății în cabinetul Dacian Cioloș a refuzat să poarte mască

Al 3-LEA RAZBOI MONDIAL, sta sa incepa! Rusia, Iran si China manevre comune! NATO si SUA pregatiti sa intervina, APOCALIPSA tot mai aproape

Cu tinuta la control! Maurice Munteanu, atent pana la cel mai mic detaliu, la styling-ul uneia dintre concurentele de la “Bravo, ai stil! Celebrities”: “Ti-ai pus inelul de...

Ioana Filimon, gest nebunesc pentru iubitul ei să-i testeze fidelitatea! Ce i-a făcut fosta concurentă Bravo, ai stil! Celebrities depășește orice imaginație

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies