Program TV Live Stream Online „Bravo, ai stil! Celebrities” - Ediția de vineri, 4 februarie 2022 - VIDEO. Multe lacrimi înainte de marea finală

,
bravo ai stil celebrities vineri 4 februarie 2022

Emoții și multe lacrimi în ediția de vineri a emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Penultima emisiune din sezonul 7 „Bravo, ai stil! Celebrities” va fi difuzată la Kanal D vineri, 4 februarie 2022, de la ora 23:00. O poți urmări și online, live pe kanald.ro.


In articol:

Sezonul 7 al emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” se va încheia sâmbătă, 5 februarie 2022. Ultima ediție difuzată înaintea marii finale „Bravo, ai stil! Celebrities” se anunță una presărată cu foarte multe momente emoționante și lacrimi. 

Finalistele „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7, în lacrimi. Ce urmează în ediția de vineri, 4 februarie 2022?

Marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities” bate la ușă, iar concurentele rămase în competiție cu greu își vor putea stăpâni lacrimile. Astfel, în ediția de vineri a emisiunii, toate cele 5 finaliste se vor emoționa în momentul în care vor fi rugate să le mulțumească persoanelor dragi pentru tot sprijinul acordat în ultima perioadă. „Bravo, ai stil! Celebrities” este o emisiune care necesită implicare totală din partea concurentelor, motiv pentru care toate au avut nevoie de susținerea apropiaților pentru a duce la bun sfârșit acest proiect de televiziune.

Bella Santiago va izbucni în lacrimi în momentul în care o va aduce în discuție pe mama ei, Viviana Sposub va vorbi cu drag despre părinții ei, Raluca Dumitru va dezvălui că mama ei se consumă cel mai mult atunci când ținutele ei nu sunt apreciate, Adina Halas îi va mulțumi bunicii, iar Ruxi va vorbi despre oamenii de pe internet, cei care au susținut-o în această competiție și au votat-o în mod constant.

Ediția de vineri a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” este ultima șansă pe care finalistele o au pentru a-i impresiona pe cei de acasă înaintea marii finale, astfel că și ținutele lor vor fi pe măsură. Ce vor spune jurații, dar și cât de apreciate vor fi ținutele finalistelor poți vedea în ediția „Bravo, ai stil! Celebrities” de vineri, 4 februarie 2022, difuzată la Kanal D de la ora 23:00.

Citeste si: Cine sunt finalistele "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7. Când are loc Marea finală

Vezi Online Video emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” Live pe Kanal D

Emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul cu numărul 7, se apropie de final. Cele cinci concurente rămase în competiție: Ruxi, Viviana Sposub, Bella Santiago, Raluca Dumitru și Adina Halas sunt pregătite de ultima și cea mai importantă confruntare stilistică. Una dintre cele 5 finaliste va fi desemnată marea câștigătoare „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7, intrând în posesia premiului în valoare de 100,000 de lei.

Cine va fi declarată cea mai stilată celebritate din România poți afla urmărind marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7, care începe la Kanal D sâmbătă, 5 februarie 2022, la ora 20:00. Poți vedea emisiunea la TV, dar și online, accesând https://www.kanald.ro/live.html.   

Citeste si: La ce oră începe marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities”. A început numărătoarea inversă până se va afla câștigătoarea sezonului 7

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Maurice Munteanu, declarații dureroase despre Răzvan Ciobanu: „De multe ori îmi vine în minte”

Până la urmă Roma nu e totuși Budapesta (NYT)

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Exclusiv! Adina Halas, declarații în premieră despre Maurice Munteanu, juratul cu care a avut cele mai multe momente tensionate

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies