Cine a câștigat „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7. Cinci concurente, în marea finală a competiției stilistice

,
cine a castigat bravo ai stil celebrities sezonul 7

Ilinca Vandici și cei trei jurați de la „Bravo, ai stil! Celebrities!”

[Sursa foto: instagram bravo ai stil ]

Sezonul 7 al competiției „Bravo, ai stil! Celebrities” se apropie, cu pași repezi, de final. Cinci concurente se luptă pentru titlul de cea mai stilată celebritate din România și pentru premiul cel mare. Cine a câștigat „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7?


In articol:

Dacă vrei să afli cine a câștigat „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7, atunci nu trebuie să ratezi marea finală de pe 5 februarie 2022.

În această sâmbătă, cele cinci concurente rămase în competiție vor da tot ce au mai bun, vor gândi ținute demne de o finală și cu care vor încerca să îi impresioneze atât pe cei trei jurați, cât și pe telespectatori.

Cine a câștigat „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7? Emoții mari pentru Ruxi, Viviana Sposub, Raluca Dumitru, Bella Santiago și Adina Halas

Cei care au urmărit cu sufletul la gură competiția stilistică „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7, cu siguranță așteaptă cu nerăbdare să afle cine va câștiga marele premiu pus în joc. Doar una dintre cele cinci concurente rămase în competiție, Ruxi, Viviana Sposub, Raluca Dumitru, Bella Santiago și Adina Halas, vor intra în posesia premiului în valoare de 100.000 de lei și va fi declarată cea mai stilată celebritate din România. 

Toate cele cinci concurente au luptat din greu pentru a ajunge în marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7. În spatele ținutelor pe care le-au prezentat în fiecare ediție se află multe ore de muncă, totul pentru ca telespectatorii să aibă parte de un adevărat spectacol din punct de vedere stilistic.

Se va afla cine a câștigat „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7, sâmbătă, 5 februarie 2022, atunci când va avea loc marea finală a competiției. Emisiunea va fi transmisă la Kanal D, începând cu ora 20:00. 

Cum va fi aleasă câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7?

Ruxi, Viviana Sposub, Raluca Dumitru, Bella Santiago și Adina Halas se luptă pentru a câștiga „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7.

Ca de fiecare dată, votul celor de acasă va conta enorm pentru cele cinci concurente. Astfel, marea câștigătoare a sezonului 7 „Bravo, ai stil! Celebrities” va fi desemnată în direct, în urma voturilor primite de la telespectatori. Cei de acasă, fanii show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”, vor avea posibilitatea de a decide ce concurentă merită să fie desemnată cea mai stilată celebritate din România și să intre în posesia premiului în valoare de 100.000 de lei.

Cele cinci concurente pot fi votate prin SMS la 1206, fiecare dintre ele având un anumit indicativ. Mai exact, Ruxi are indicativul 8, Viviana Sposub are indicativul 10, Raluca Dumitru are indicativul 7, Bella Santiago are indicativul 9, iar Adina Halas are indicativul 3. 

Televotingul se desfășoară prin trimiterea unui mesaj de tip SMS la 1206, valabil în rețelele Orange, Telekom, Vodafone și Digi Mobil.

cine a castigat bravo ai stil celebrities sezonul 7

Viviana Sposub, finalistă la „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7

[Sursa foto: instagram bravo ai stil ]

cine a castigat bravo ai stil celebrities sezonul 7

Adina Halas, finalistă la „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7

[Sursa foto: instagram bravo ai stil ]

Citeste si: Cine a fost eliminată în Semifinala Bravo, ai stil! Celebrities. Amna, Raluca Dumitru și Bella Santiago s-au duelat pentru a prinde Marea Finala

Care este premiul pus în joc la „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7?

Emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” a ajuns la sezonul 7, aceasta fiind un adevărat fenomen media. Este vorba despre o emisiune cu și despre stil, dar în care jurații nu apreciază doar vestimentația vedetelor, ci și atitudinea acestora. În sezonul 7, Tibi Clenci, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, cei trei jurați, au fost foarte atenți la alegerile vestimentare făcute de vedete, taxând chiar și cele mai mici greșeli.

După mai multe luni de emoții, pe 5 februarie 2022, se va încheia sezonul 7 al emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”. Marea câștigătoare va fi desemnată cea mai stilată vedetă din România și va intra în posesia marelui premiu în valoare de 100.000 de lei.

Dacă vrei să afli cine a câștigat „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7, atunci nu rata marea finală de sâmbătă, 5 februarie 2022, transmisă la Kanal D, începând cu ora 20:00. 

cine a castigat bravo ai stil celebrities sezonul 7

Raluca Dumitru, finalistă la „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7

[Sursa foto: instagram bravo ai stil ]

cine a castigat bravo ai stil celebrities sezonul 7

Ruxi, finalistă la „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7

[Sursa foto: instagram bravo ai stil ]

cine a castigat bravo ai stil celebrities sezonul 7

Bella Santiago, finalistă la „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7

[Sursa foto: instagram bravo ai stil ]

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Viviana Sposub în Semifinala Bravo, ai stil! Celebrities: "Mulțumesc Bravo, ai stil! pentru tot ce m-ai învățat"

 

Citește-ne pe

Citește și:

Decizie istorică a UE: Maşinile pe benzină şi motorină, interzise. Cum îi va afecta măsura pe români

Alegerea controversată a lui Ruxi în Semifinala Bravo, ai stil! Celebrities. Concurenta, 5 pe linie în ciuda unor polemici care i-au contrariat pe jurați

Declinul unui rocker

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Când e Marea Finala Bravo, ai stil! Celebrities 2022 și ce valoare are premiul cel mare

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies