Maurice Munteanu, declarații dureroase despre Răzvan Ciobanu: „De multe ori îmi vine în minte”

,
Răzvan Ciobanu

Maurice Munteanu, declarații dureroase despre Răzvan Ciobanu: „De multe ori îmi vine în minte”

[Sursa foto: Captură YouTube]

Maurice Munteanu a vorbit în exclusivitate în platoul „Wownews” despre regretatul creator de modă Răzvan Ciobanu, cu care a fost și coleg la „Bravo, ai stil!”. Răzvan Ciobanu a decedat în 2019, în urma unui accident de mașină.


In articol:

Maurice Munteanu a făcut declarații înduioșătoare despre Răzvan Ciobanu, cel cu care a fost coleg de platou în show-ul fenomen de modă „Bravo, ai stil” difuzat la Kanal D, și cu care s-a înțeles de minune.

Răzvan Ciobanu a trecut în neființă în anul 2019, în urma unui accident de mașină.

Maurice Munteanu, cuvinte dureroase despre regretatul creator de modă, Răzvan Ciobanu: „De foarte multe ori îmi vine în minte”

Răzvan Ciobanu

Maurice Munteanu

[Sursa foto: Captură YouTube]

Maurice Munteanu a avut câteva cuvinte emoţionante de spus despre Răzvan Ciobanu. Unul dintre jurații show-ului „Bravo, ai stil”, dar și unul dintre cei mai talentați creatori și critici de modă, a vorbit atât despre emisiunea fenomen de modă, cât și despre regretatul lui coleg, Răzvan Ciobanu.

Citeste si: Raportul oficial al mortii lui Razvan Ciobanu. Cum a murit, de fapt creatorul de moda. Dezvaluiri cutremuratoare, tinute in secret sapte luni de zile

„Acum, -Bravo, ai stil- este cumva ca și copilul meu, mă gândesc cu emoție la toate sezoanele.

De foarte multe ori îmi vine în minte Răzvan Ciobanu, care, acum, din păcate, nu mai este printre noi. Mă mai gândesc la multe momente frumoase care s-au întâmplat aici și cel mai mult mă emoționează mesajele pe care le primesc. De-a lungul celor șapte sezoane am primit zeci de mii de mesaje de la cei de acasă.

Citeste si: Dezvăluire halucinantă la 7 luni de la tragedie! Cine l-a omorât, de fapt, pe Răzvan Ciobanu?

Am apreciat întotdeauna că au știut să citească printre rânduri, că există foarte mulți adolescenți care mi-au mulțumit pentru anumite referințe pe care le-am dat de-a lungul emisiunilor, că pe mulți i-am ajutat să își găsească calea.

Într-o industrie care din păcate, la noi în țară, nu e atât de dezvoltată pe cum ne-am dori toți și cu toate astea există copii care încă mai visează și încă mai speră de fiecare dată când se uită la -Bravo, ai stil-, în fiecare ediție, în fiecare emisiune și chestia asta mă umple de bucurie de fiecare dată.”, a povestit Maurice Munteanu, în platoul Wownews.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Aer în loc de combustibil la benzinărie: „Ia uite cum se alimentează un camion cu aer, cum se fură la pompă“ VIDEO

Plânsete în hohote în ultima ediție Bravo, ai stil! Celebrities. Ilinca Vandici a izbucnit în lacrimi când a auzit asta din gura unei concurente

O țară din Asia care se opune Chinei are o scădere dramatică a populației

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Exclusiv! Adina Halas, declarații în premieră despre Maurice Munteanu, juratul cu care a avut cele mai multe momente tensionate

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies