Raluca Bădulescu, exasperată în cabina juraților. Ce i s-a întâmplat Reginei regești: "Nu am covid!"

,

Raluca Badulescu exasperata in ultima editie Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ultima editie Bravo, ai stil! Celebrities i-a adus Ralucai Badulescu si mici probleme de ordin tehnic.


In articol:

Raluca Badulescu a avut parte de un moment mai putin placut in cabina juratilor la Bravo, ai stil! Celebrities si anume faptul ca mai mereu, regina se simtea perturbata de un zgomot pe care nu stia sa il identifice.

Maurice Munteanu: "Pisico, nu fii nebuna, sunt alea pe hol, uita-le...turbosuflantele, da, se aud."

Raluca Badulescu: "Tu crezi ca alea se aud? Da, deci astea se aud in timpul emisiei? M-am lamurit. Mi-e frica de aerul conditionat. Am stat zilele trecute in aerul conditionat ca s-a stricat centrala. N-am covid, dar am sinuzita."

Citeste si: Cum și-a dat seama Maurice Munteanu că Ruxi nu a avut niciodată stilist! Juratul, ultimele declarații la cald înainte de Marea Finala Bravo, ai stil! Celebrities

Raluca Badulescu, exasperata in cabina juratilor in ultima editie Bravo, ai stil! Celebrities

Maurice Munteanu: "Asta ca nu si-a luat centrala moderna ca a mea. Functioneaza manual. Daca se opreste o dai manual. Te dai cu capul in centrala si stii cum se tureaza. O iei la la manivela, te invat eu cum..."

Raluca Badulescu: "Mie imi trebuie ceva mai pe vechi."

Cei care au urmărit cu sufletul la gură competiția stilistică „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7, cu siguranță așteaptă cu nerăbdare să afle cine va câștiga marele premiu pus în joc. Doar una dintre cele cinci concurente rămase în competiție, Ruxi, Viviana Sposub, Raluca Dumitru, Bella Santiago și Adina Halas, vor intra în posesia premiului în valoare de 100.000 de lei și va fi declarată cea mai stilată celebritate din România. 

Marea Finala Bravo, ai stil! Celebrities are loc pe 5 februarie de la ora 20:00

Ce a patit Raluca Badulescu in ultima editie Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Exclusiv! Raluca Dumitru, adevărul din spatele Marii Finale Bravo, ai stil! Celebrities. Ce a spus în legătură cu voturile

Toate cele cinci concurente au luptat din greu pentru a ajunge în marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7. În spatele ținutelor pe care le-au prezentat în fiecare ediție se află multe ore de muncă, totul pentru ca telespectatorii să aibă parte de un adevărat spectacol din punct de vedere stilistic.

Se va afla cine a câștigat „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7, sâmbătă, 5 februarie 2022, atunci când va avea loc marea finală a competiției. Emisiunea va fi transmisă la Kanal D, începând cu ora 20:00. 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un celebru avion de luptă F-35 Lightning II al US Air Force a patrulat deasupra Dobrogei

De ce s-a despărțit Ioana Filimon de iubit! Fosta concurentă Bravo, ai stil! Celebrities a dat cărțile pe față

Raluca Turcan face calcule despre pensiile speciale: Presupun o cheltuială de 109 milioane de lei pe lună, undeva la 1,3 miliarde de lei pe an, impactul nu e ma

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

George este noul concurent din ”Casa Iubirii”. Cu ce intenții a intrat tânărul în casa și ce așteptări are

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies