Cu cine a fost surprinsă Viviana Sposub înainte de Marea Finala Bravo, ai stil! Celebrities

Author: Alice Popescu
Actualizat: 03 nov 2022, 00:55

Cu cine s-a intalnit Viviana Sposub inainte de Marea Finala Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Viviana Sposub a fost prima concurenta care a intrat in Marea Finala Bravo, ai stil! Celebrities.

Viviana Sposub este una din concurentele cu sanse reale la marele premiu in valoare de 100 000 de lei.

Foarte chibzuita, iubita lui George Burcea nu vrea sa se puna pe cheltuiala, ci vrea sa ii pastreze in cazul in care ii va castiga deoarece isi doreste sa isi cumpere o casa sau un apartement, un loc al ei.

Cu cine s-a intalnit Viviana Sposub inainte de Marea Finala Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: Exclusiv! Raluca Dumitru, adevărul din spatele Marii Finale Bravo, ai stil! Celebrities. Ce a spus în legătură cu voturile

Mai mult, finalista Bravo, ai stil! Celebrities a fost deseori notata cu punctaj maxim in Gale de catre jurati aflandu-se de multe ori pe prima pozitie in topul clasamentului juratilor si printre primele in preferintele publicului care se uita la competitia stilistica.

"Si eu sunt mandru de parcursul tau. Desi tinuta poate nu era cea mai buna pe care a avut-o pana acum, accesoriul asta care este mai mult decat un accesoriu al discursului ei si al maturitatii cu care a privit aceasta competitie mi se pare ca o transforma intr-o potentiala castigatoare pentr u Marele Premiu.

Asta nu decidem noi, decid cei de acasa, spunea Maurice Munteanu in cadrul Semifinalei Bravo, ai stil! Celebrities.

Astfel, Viviana a declarat recent ca timp de 6 luni a avut parte de suisuri si coborasuri la Bravo, ai stil! Celebrities facand referire inevitabil si la conflictele in care a fost implicata si care au dus-o cu gandul sa renunte la show, insa tot finalista recunoaste ca si-a revenit repede gasindu-si puterea si amintindu-si de scopul initial.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Viviana Sposub, ultimele pregatiri inainte de Marea Finala Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: EXCLUSIV! Investiția uriașă pe care Viviana Sposub vrea să o facă daca va căștiga Bravo, ai stil! Celebrities. Ce va face imediat cu cei 100 000 de lei

Cat despre relatia pe care o are cu celelalte concurente Bravo, ai stil! Celebrities, Viviana a recunoscut ca s-a inteles foarte bine cu Madalina Pamfile, insa in ultima perioada in competitie s-a apropiat foarte mult de Adina Halas de care o leaga o stransa prietenie. Mai mult, cele doua s-au filmat impreuna, Viviana fiind cea care a asteptat-o pe Adina sa iasa de la filmare. Si pentru ca cele doua finaliste s-au apropiat atat de mult, au si recunoscut faptul ca s-au votat una pe cealalta.

Adina Halas: "Asta inseamna sa te potrivesti..."

Lorenna pregătește un desert tradițional la Dimineața cu noi, 21 iulie 2022. Cum se prepară și de ce ingrediente aveți nevoie pentru a pregăti lapte de pasăre

Viviana Sposub: "Am urmarit-o pe Adina la Teo si am zis sa o astept aici afara in fata portilor. 

Adina Halas: "Ai, mai, ca tu ai venit sa pazesti coroana, stiu eu! Cand ti se pune pata pe ceva, insisti. Si eu te-am votat!"

 

 


Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Nona a decis să renunțe la Ionuț și l-a chemat pe Patrick în camera roșie! Cei doi s-au sărutat cu patos, spre marea uluire a lui Ionuț! Nona i-a mărturisit de ce i-a trezit suspiciuni! „Mi se părea că te joci!”

Cookies