Dezvăluire halucinantă la 7 luni de la tragedie! Cine l-a omorât, de fapt, pe Răzvan Ciobanu?

Au trecut mai multe luni de când cunoscutul designer Răzvan Ciobanu a încetat din viață, în urma unui teribil accident de circulație.


In articol:

Dezvăluire halucinantă la 7 luni de la tragedie

De atunci, au apărut ipoteze diverse și s-au făcut tot felul de speculații legate de circumstanțele în care designerul și-a pierdut viața. Răzvan Ciobanu a murit în urma impactului devastator, după ce a pierdut controlul volanului, iar discuțiile referitoare la orelele premergătoare accidentului nu au încetat nici acum.

Laura Vicol, cea mai bună prietenă a designerului, a declarat – la sfârșitul lunii octombrie – că va spune totul și va oferi detalii extraordinare după finalizarea anchetei. Acum, Laura Vicol are o intervenție senzațională și declară că știe cine este autorul moral în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. Un apropiat al lui Răzvan Ciobanu s-ar fi folosit de el, iar acesta ar fi autorul moral al tragediei.

Citeste si: Abia acum s-a aflat! Ce au gasit medicii in corpul lui Razvan Ciobanu

Citeste si: Casa de Pensii a făcut anunțul! S-a aflat adevărul despre pensiile din România - capital.ro

„Autorul acesta moral de care tu spui, este cineva din preajma lui, din viaţa lui. Este o persoană nou intrată în viaţa lui, a intrat în viaţa lui în ultima perioadă, iar eu personal, îl consider direct răspunzător pentru moartea lui.

Este un autor moral, pentru că dacă el nu ar fi existat toate lucrurile acestea nu s-ar fi întâmplat. Totul s-a întâmplat din cauza unei persoane, care din păcate nu are cum să răspundă penal pentru că ceea ce a făcut nu este o infracţiune. (n.red. – a făcut accident din cauza lui?) Nu, exclus, Doamne fereşte! Nu am spus lucrul ăsta, sunt avocat şi nu fac speculaţii, nu vorbesc decât pe probe şi atât.

A fost forţat să plece la mare. S-a întors pentru că el şi-a dorit să vină acasă. Persoana respectivă s-a folosit foarte mult de el”, a spus Laura Vicol pentru spynews.ro.

Citeste si: Răzvan Ciobanu avea un secret sumbru. "Se târa pe picioare"

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies