Cine sunt finalistele "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7. Când are loc Marea finală

,
Jurații Bravo ai stil, alături de prezentatoarea Ilinca Vandici și Victor Slav

Jurații "Bravo ai stil! Celebrities", alături de prezentatoarea Ilinca Vandici și Victor Slav

[Sursa foto: Kanal D]

Marea Finală "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7, transmisă la Kanal D, se apropie cu repeziciune.


In articol:

Finala "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7 va fi difuzată sâmbătă, 5 februarie de la ora 20:00, la Kanal D.

Finalistele "Bravo, ai stil! Celebrities" sunt Ruxi, Viviana Sposub, Raluca Dumitru, Bella Santiago și Adina Halas.

Cine sunt finalistele "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7

Înainte de Marea Finală "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7 a fost eliminată Amna, care a obținut cele mai puține voturi din partea publicului în semifinală.

„Intuiesc foarte multe lucruri în viață. Artiștii au chestia asta mai dezvoltată, unii dintre ei. Bella, te iau in brațe, succes! Eu vreau să le mulțumesc celor din juriu. Au fost momente super grele, poate obositoare când pici și zici nu, trebuie să merg mai departe. Vă mulțumesc că m-ați lăsat să cânt atât de mult! Mi-am dorit mult având în vedere că a fost perioada asta dubioasă când nu am avut concerte, iar voi, fetelor, sunteți foarte talentate și vreau să ținem legătura!",  a fost prima declarație a Amnei după ce a aflat că a fost eliminată de la "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7.

Concursul de stil-fenomen de la Kanal D a ajuns la finalul celui de al șaptelea sezon. Primul sezon a fost câștigat de către Silvia Popescu, iar ultimul, cel cu numărul 6, de către cântăreața Alexandra Ungureanu, care a demonstrat că, pe lângă o voce formidabilă, are și mult stil. 

Toate cele 7 sezoane "Bravo ai stil" au fost difuzate la Kanal D și au fost prezentate de către aceeași persoană, vedeta noastră, Ilinca Vandici.

Finalistele "Bravo ai stil! Celebrities" 2022

Finalistele "Bravo ai stil! Celebrities" 2022

Citeste si: La ce oră începe marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities”. A început numărătoarea inversă până se va afla câștigătoarea sezonului 7

Cine sunt finalistele "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7

Vom afla cine va fi câștigătoarea celui de al 7-lea sezon "Bravo ai stil! Celebrities" sâmbătă, 5 februarie 2022, urmărind emisiunea începând cu ora 20:00 la Kanal D.

Așa cum știți, vă puteți vota favorita din finală prin SMS, la numărul de telefon 1206. Pentru a vota o finalistă "Bravo ai stil! Celebrities" 2022 trimiteți SMS la numărul respectiv cu numele concurentei pe care o doriți câștigătoare. Puteți alege dintre Viviana Sposub, Ruxi, Raluca Dumitru, Adina Halas  și  Bella Santiago.

Se poate trimite SMS la numărul de telefon 1206 din rețelele Orange, Telekom, Vodafone și Digi Mobil. 

Citeste si: Sâmbătă seara, de la 20:00, Marea Finala “Bravo, ai stil! Celebrities”!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

EXCLUSIV! Bella Santiago, mărturisiri sincere înainte de Marea Finală. Ce va face cu cei 100 000 de lei dacă va câștiga Bravo, ai stil! Celebrities

Vladimir Putin le-a luat urma. Rușii care vor să fugă în Georgia primesc citații la graniță, fiind convocaţi în cadrul mobilizării

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Exclusiv! Adina Halas, declarații în premieră despre Maurice Munteanu, juratul cu care a avut cele mai multe momente tensionate

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies