Program TV „Infidelul”. Vezi online live episodul 39, subtitrat în limba română VIDEO. Asya descoperă un adevăr dureros despre Aras

Author: Bianca Hriscu

Asya trece din nou prin clipe grele

Sursa: Captură KANAL D

Serialul „Infidelul”, episodul 39, începe la Kanal D vineri, 9 decembrie 2022, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

În episodul 39 al serialului turcesc „Infidelul”, Asya este pusă în fața unui adevăr dureros și destul de greu de acceptat.

Mai mult decât atât, femeia este pusă la zid chiar de fiul ei, Ali, comportamentul ei din ultima perioadă fiind aspru taxat de adolescent.

Ce se va întâmpla în episodul 39 al serialului turcesc „Infidelul”?

Asya primește lovitură după lovitură și pare că, indiferent de ce ar face, destinul este împotriva ei. După ce a trecut printr-un divorț dureros și a fost nevoită să învețe să o ia de la 0, acum, Asya are parte de o nouă dezamăgire în plan amoros.

Legătura dintre ea și Aras, bărbatul de care s-a atașat în ultima perioadă, este din ce în ce mai puternică. Între cei doi există deja sentimente, iar Asya simte că în sfârșit poate să își deschidă sufletul și să iubească din nou. 

Cu toate acestea, având în vedere că Aras nu își amintește mare lucru despre trecutul său, lucrurile sunt încă incerte. Astfel, Asya va primi o nouă lovitură dură după ce va afla că Aras, bărbatul care a învățat-o să iubească din nou, este căsătorit.

Acesta se va întâlni cu soția lui, moment care va fi surprins de Volkan. Conștient că Asya nu va accepta să distrugă o familie, având în vedere că a trecut printr-o astfel de experiență în trecut, Volkan va merge să îi dezvăluie fostei sale soții tot adevărul.

Asya va primi cu greu vestea, având în vedere că spera la un viitor alături de Aras. Îl va confrunta pe bărbat, însă Aras îi va dezvălui că nu simte nimic pentru soția lui.

Pe lângă această dezamăgire în dragoste, Asya este nevoită să suporte și criticile venite din partea fiului ei. Ali nu este de acord cu legătură dintre Asya și Aras și va alege să se apropie de tatăl lui.

Ce va face Asya pentru ca relația cu fiul ei să se îmbunătățească, dar și dacă va pune punct poveștii de iubire pe care o trăiește alături de Aras poți vedea în episodul 39 al serialului turcesc „Infidelul”.

Citește și: Derin din producția Infidelul, surprinsă în cele mai îndrăznețe ipostaze! „Iarnă caldă” Iată cum a fost fotografiată celebra actriță Melis Sezen pe plaja din Miami!

Momente dificile pentru celebra Cansu Dere, eroina serialului Infidelul! Iată ce a pățit îndrăgita actriță zilele trecute și care este în prezent starea sa de sănătate!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Infidelul” pe Kanal D

Serialul turcesc „Infidelul” face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărit de două ori pe săptămână. Mai exact, weekendul începe la Kanal D cu noi episoade ale îndrăgitului serial, acesta fiind difuzat în serile de vineri și sâmbătă, de la ora 20:00. Serialul „Infidelul” poate fi urmărit și de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.     

„Infidelul” prezintă povestea unei familii care ajunge să se destrame din cauza infidelității soțului, gestul acestuia provocând foarte multă suferință tuturor celor din jurul său.

Citește și: Asya și Derin, marile rivale din serialul Infidelul, apariții de senzație pe plajă din Miami! Iată cum au fost surprinse cele două actrițe Cansu Dere și Melis Sezen, dincolo de platourile de filmare!

 


Cookies