Asya trece printr-o nouă dezamăgire! Volkan descoperă că rivalul lui, Aras, este căsătorit! Aflați cum va reacționa Asya și ce decizie radicală va lua, astăzi, într-un nou episod captivant din serialul Infidelul, de la ora 20:00!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 dec 2022, 12:05
serialul infidelul Foto(6)

Asya descoperă ca Aras este casatorit

Sursa: Captură KANAL D

Aras ajunge în postura de infidel, după ce își amintește că este căsătorit cu Leyla! Cum va reacționa Asya și ce se va întâmpla cu noua ei relație de iubire.

Îndrăgita producție turcească Infidelul, difuzată vineri și sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D, aduce în atenția publicului noi momente impresionante și răsturnări uluitoare de situație, de care au parte personajele centrale. În noul episod din această seară, Asya va trece din nou printr-o mare dezamăgire sentimentală, deoarece descoperă că Aras, bărbatul care tocmai îi cucerise inima, este de fapt căsătorit. Și mai mult decât atât, soția lui se află pe urmele lui deja.

Cel mai fericit pentru toate acestea va fi Volkan, care speră că Asya să îl părăsească definitiv pe Aras.

Asya trece printr-o nouă dezamăgire! Volkan descoperă că rivalul lui, Aras, este căsătorit! Cum va reacționa Asya?

În episodul din această seară din serialul Infidelul, Asya se va confrunta cu atitudinea rebelă și respingătoare a fiului ei, Ali, care nu are de gând să îl accepte pe Aras în viața lor, deoarece încă mai spera într-o împăcare a părinților săi.

În cele din urmă, Ali o anunță pe mama lui că vrea să se mute în casa lui Volkan pentru a-i lasă cale liberă către Aras. Dărâmată de durerea provocată de decizia fiului ei, Asya va încerca să îi accepte alegerea și să meargă mai departe, însă destinul îi va pregăti noi momente dificile.

„Bine, mama! O să mă duc la tata, o să rămân la el! Tu poți să faci ce vrei cu bărbatul acela! Nu asta voiai, oricum?”, spune

Ali.

 

Între timp, Leyla îl întâlnește pe Aras și încearcă din răsputeri să îl convingă să revină acasă pentru a-și relua căsnicia. Însă bărbatul are de gând să renunțe la tot ceea ce ține de trecut și mai ales să se îndepărteze definitiv de soția lui, pentru a începe o nouă viață alături de Asya, femeia de care s-a îndrăgostit nebunește.

Pe de altă parte, Volkan, care descoperise că Aras este un bărbat căsătorit, va merge la Asya pentru a-i da vestea uluitoare și mai ales pentru a-i demonstra că acel bărbat nu este o alegere bună și nu va face decât să îi distrugă liniștea și să o îndepărteze de fiul lor, Ali.

Rămâne de văzut ce decizie va lua Aras în privința căsniciei sale, dar și cum va reacționa Asya când va afla că bărbatul de care s-a îndrăgostit este căsătorit, astăzi, de la ora 20:00, la Kanal D, într-un nou episod tulburător din serialul Infidelul.

În această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul ”Infidelul”, Volkan și Aras, față în față. Ce au ce doi să-și spună

Citește și: Aras din serialul Infidelul, transformare fizică uluitoare de-a lungul timpului! Iată cum arăta celebrul actor Berkay Ateş, pe vremea când avea doar 18 ani!

Citește și: Derin din producția Infidelul, surprinsă în cele mai îndrăznețe ipostaze! „Iarnă caldă” Iată cum a fost fotografiată celebra actriță Melis Sezen pe plaja din Miami!

 


Cookies