Program TV „Infidelul”. Vezi online episodul 5, subtitrat în limba română VIDEO. Asya are un nou aliat. Cum plănuiește să se răzbune pe Volkan

Author: Bianca Hriscu

Asya plănuiește să se răzbune pe Volkan 

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 5 al serialului „Infidelul” este difuzat la Kanal D joi, 25 august 2022, de la ora 20:00. Cel mai nou episod poate fi urmărit atât la TV, cât și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

În episodul 5 al serialului turcesc „Infidelul”, Asya este pe punctul de a lua o decizie radicală, totul din dorința de a se răzbuna pe Volkan, soțul infidel. 

Ce se va întâmpla în episodul 5 al serialului turcesc „Infidelul”?

Asya este hotărâtă să meargă mai departe cu divorțul și strânge tot felul de dovezi care să îi fie de folos în momentul în care va dezvălui că soțul ei are o relație în paralel și că amanta acestuia este însărcinată. În încercarea de a-și face dreptate și de a se răzbuna pe soțul ei, Asya primește o propunere interesantă din partea lui Mert, cel mai bun prieten al lui Volkan.

Acesta o va invita în oraș pe Asya și îi va mărturisi că sunt ani buni de când are sentimente pentru ea, dar că a fost nevoit să țină totul secret, având în vedere că Volkan îi este prieten. Cu toate acestea, Mert este conștient că Volkan are un comportament pentru care merită să fie pus la zid, motiv pentru care profită de ocazie pentru a-i face frumoasei Asya o propunere neașteptată.

Mert îi va sugera femeii să îi plătească cu aceeași monedă lui Volkan și să îl înșele și ea. Cei doi își vor da întâlnire la hotel și rămâne de văzut dacă Asya își va duce la capăt răzbunarea.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Citeste si: Cine este Ali, fiul Asyei și a lui Volkan din serialul ”Infidelul”. Iată în ce producții l-ați mai putut vedea pe Alp Akar

Haluk va avea parte de o discuție aprigă cu Aras. Vezi online live episodul 49 al serialului „Infidelul”, subtitrat în limba română VIDEO

Vezi Video Online subtitrat serialul „Infidelul” pe Kanal D

Episodul cu numărul 5 al serialului „Infidelul” este difuzat la Kanal D joi, 25 august 2022, de la ora 20:00. Noul episod poate fi urmărit atât la TV, cât și online, subtitrat în limba română pe https://www.kanald.ro/live.html.  

Serialul „Infidelul” face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și este o poveste despre iubire, trădare, răzbunare și infidelitate. Cu un scenariu atent pus la punct și o distribuție de excepție, serialul  „Infidelul” este deja în topul preferințelor telespectatorilor Kanal D.  

Citeste si: Cansu Dere, actrița principala din serialul “Infidelul”, care va avea premiera la Kanal D pe 17 august, a trecut prin experiența trădării în dragoste “Minciuna este ceva atât de urât încât nu vreau să am un mincinos în viața mea”

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies