Doliu uriaș în familia celebrului Burak Sergen! Actorul a pierdut cea mai dragă și importantă persoană din viața sa și trece prin cea mai dificilă perioadă!

,
actori turci

Burak Sergen, la înmormântarea tatălui său

[Sursa foto: aksam.com.tr]

Celebrul actor Burak Sergen suferă cumplită din cauza pierderii celui mai important om din viata sa, căruia ii datorează tot ceea ce este el astăzi.


In articol:

Renumitul actor Burak Sergen care va interpreta rolul Haluk în serialul Infidelul, ce va începe la Kanal D din 17 august, se numără printre cei mai apreciați actori ai generației sale. Cu o experiență de peste patru decenii în domeniul actoriei, Burak a reușit să ducă mai departe cu brio tradiția familiei sale.

Ziua de 6 august va rămâne cea mai cumplită zi din viață să deoarece a fost ziua în care tatăl lui, renumitul actor Semih Sergen a decedat, la vârstă de 91 de ani.

Doliu uriaș în familia celebrului Burak Sergen! Actorul a pierdut cea mai dragă și importantă persoană din viața sa

Ceremonia de înmormântare a marelui actor Semih Sergen a avut loc inițial în incitant Teatrului Mic din Ankara. Iar pe 8 august a avut loc o rugăciune de înmormântare pentru Semih Sergen în moscheea din cimitirul Gölbaşı. Trupul lui Sergen a fost îngropat după rugăciune, moment extrem de dificil pentru Burak Sergen care a fost îngenunchiat de durerea pierderii tatălui sau. La ceremonie au participat familia celebrului actor, prietenii și apropiații.

Citeste si: Burak Sergen, actorul care joacă rolul Haluk în noul serial Infidelul, se află la al treilea mariaj! Iată cine este actuala lui soție!

„El a fost întotdeauna profesorul nostru.

Acum suntem aici să-l petrecem pe tatăl meu pe ultimul drum. Stăteam chiar acolo când a spus: «Să fie o rugăciune frumoasă în aici» Eram în școala primară pe atunci. De pe aceeași scenă, îl trimitem în veșnicie. Dar eu voi păstra profesia pe care mi-a lăsat-o și acel onorabil nume de familie „Sergen” în toate etapele cât voi trăi. Îți promit! Adio tată!", a spus Burak Sergen cu ochii în lacrimi, potrivit aksam.com.tr

Citeste si: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Infidelul, care va începe din 17 august la Kanal D! Personajele puse în scenă de aceștia vă vor purta într-o poveste dramatica inspirată din realitate!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Ea a fost prima iubire a celebrului Ümit Kantarcılar, protagonistul serialului Aripi frânte! Iată cine este superba actriță care i-a furat inima chipeșului Ümit în urmă cu opt ani!

Alina Gorghiu vrea modificarea Constituției: Este absolut revoltător că Aurel Bălăşoiu, acuzat de viol și sex cu minori, insistă să rămână în Parlament

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

O experiență de viață din care poți învăța: Costin Dămășaru, expert în neuroștiință, povestește la "În Oglindă", pe canalul de Youtube theXclusive, cum a ajuns să-și...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies