Program TV Fiica ambasadorului. Vezi online episodul 9, subtitrat în limba română VIDEO. Tatăl lui Nare caută răzbunare!

,
Guven Celebi

Guven Celebi vrea răzbunare!

[Sursa foto: Kanal D]

Episodul 9 din "Fiica ambasadorului" se anunță plin de suspans. Îl puteți urmări Live, la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro.


In articol:

Ambasadorul Guven Celebi plănuiește să se răzbune pe Akin și Sancar după ce a fost destituit din funcție. 

Modul în care vrea să se răzbune pe cei doi este printr-o confruntare între Akin și Sancar.

Guven e convins că, atunci când Sancar va vedea dovada faptului că Akin a abuzat-o pe Nare, va vrea să îl ucidă pe Akin.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Fiica ambasadorului” pe Kanal D

Gediz își va ieși din minți atunci când Sancar îi va spune că sora lui este iubita lui Akin. Gediz intră într-o dispută cu prietenul lui, convins că acesta minte, dar Sancar spune adevărul. Gediz va fi șocat când va afla că povestea durează de doi ani și că în tot acest timp sora lui i-a ascuns adevărul.

Lui Sancar nu prea îi convine că mama lui s-a întors acasă, dar trebuie să suporte situația. Ea e convinsă că este stăpâna conacului Efeoglu. Sancar le avertizează pe Halise și Menekse să stea departe de Nare. Atunci când cele două vor afla de înțelegerea dintre Sancar și Nare, vor reacționa vehement.

Nare reușește să pună mâna pe telefonul tatălui ei, acolo unde se află dovada incriminatoare pentru Akin.

Nare le va spune tot adevărul lui Muge și Gediz. Frații Isikli vor fi în stare de șoc după ce atâtea lucruri vor ieși la iveală.

Ce se mai întâmplă în episodul 9 din "Fiica ambasadorului" aflați doar urmărind serialul în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro.

Dacă vreți să îl urmăriți online tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați adresa de Live Stream, https://www.kanald.ro/live.html, de pe tabletă, smartphone, laptop sau PC.

Nare din "Fiica ambasadorului"

Nare face dezvăluiri tulburătoare!

[Sursa foto: Kanal D]

Citeste si: Akin din serialul Fiica ambsadorului, un tătic model și un soț devotat, dincolo de platourile de filmare! Iată ce familie frumoasă are celebrul Erhan Alpay

"Fiica ambasadorului", povestea lui Nare

Noul serial-fenomen de la Kanal D, "Fiica ambasadorului", prezintĂ povestea lui Nare (Nesligan Atagül), fiica unui ambasador turc, Guven Celebi.

Ea a văzut și a locuit în numeroase orașe ale lumii (Oslo, Tokyo, Cape Town, New Delhi sau Ottawa). Nare se îndrăgostește de Sancar( Engin Akyürek), fiul unui arendaș, care nu a părăsit niciodată satul în care a văzut lumina zilei, Muğla. 

Sancar din "Fiica ambasadorului"

Sancar din "Fiica ambasadorului"

[Sursa foto: Kanal D]

Ambii actori care îi joacă pe protagoniști au mai putut fi văzuți în producții difuzate de către Kanal D. Neslihan Atagül, actrița care o joacă pe Nare, a putut fi urmărită în „Dragoste infinită”, serial difuzat de Kanal D, iar Engin Akyürek a jucat în „Fatmagul”, producție difuzată în țara noastră tot la Kanal D.

Citeste si: Ce fac Neslihan Atagul și Engin Akyürek, la un an de la încheierea filmărilor pentru serialul Fiica ambasadorului! Iată în ce proiecte noi au fost cooptați celebrii actori!

 

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ce fac Neslihan Atagul și Engin Akyürek, la un an de la încheierea filmărilor pentru serialul Fiica ambasadorului! Iată în ce proiecte noi au fost cooptați celebrii actori!

La ce să ne aşteptăm în anul 2022? Avertismentul unui om de afaceri: 'Industria este zguduită de mai multe crize care se suprapun; toate duc la scumpiri'

ŞOC! Iată planul ascuns al lui Vladimir Putin cu Ucraina! Motivul real pentru care Armata rusă va intra în forţă în ţara vecină cu noi

Anunț pentru angajații din România! Vor avea o noua zi liberă! Cine sunt beneficiarii

Erhan Alpay, actorul care îl interpretează pe Akîn, în “Fiica ambasadorului”: “Nu îmi este foarte frică pentru mine, dar mi-e frică pentru ei”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies