Akin din serialul Fiica ambsadorului, un tătic model și un soț devotat, dincolo de platourile de filmare! Iată ce familie frumoasă are celebrul Erhan Alpay

,
actorii din serialul fiica ambasadorului

Erhan Alpay, un actor complet

[Sursa foto: Instagram Erhan Alpay]

Talentatul Erhan Alpay este considerat unul dintre cei mai apreciați actori ai tinerei generații în Turcia.


In articol:

Erhan Alpay, actorul care a dat viață personajului negativ, Akin, din serialul Fiica ambasadorului, s-a remarcat de-a lungul celor 11 ani de experiență pe platourile de filmare, drept unul dintre cei mai talentați și destonici actori din generația tânăra a Turciei.


Publicul din România l-a cunoscut pe celebrul actor încă din anul 2017, când a jucat în serialul Dragoste infinită, difuzat la Kanal D.

Akin din serialul Fiica ambsadorului, un tătic model și un soț devotat, dincolo de platourile de filmare!

Erhan Alpay s-a născut în anul 1985 în orașul Istanbul, într-o familie modestă. Părinții săi au descoperit talentul și pasiunea să pentru teatru încă din adolescență și l-au sfătuit să urmeze peste ani o carieră în acest domeniu fascinant.

actorii din serialul fiica ambasadorului

Erhan Alpay, in serialul Fiica ambasadorului

[Sursa foto: Instagram Erhan Alpay]

La vârsta majoratului, Erhan Alpay a decis să se înscrie la Facultatea Teatru, secția de Pantomimă, în cadrul Conservatorului de Stat al Universității din Istanbul, pe care a absolvit-o cu brio, devenind în anul 2010 un actor cu drepturi depline. Iar în anul 2011 acesta a primit deja primul lui rol într-un film artistic, Devrimden Sonra, care i-a adus atât o mare încredere în forțele proprii, cât și primul mare succes și deschiderea către noi proiecte de excepție.

 Erhan Alpay

Erhan Alpay, alaturi de sotia sa

[Sursa foto: sabah.com.tr]

Citeste si: Erhan Alpay, actorul care îl interpretează pe Akîn, în “Fiica ambasadorului”: “Nu îmi este foarte frică pentru mine, dar mi-e frică pentru ei”

În anul 2019, Erhan Alpay a fost cooptat să joace alături de alți colegi de breaslă la fel de talentați și renumiți, în serialul Fiica ambasadorului, în care a dat viață personajului negativ Akin, fiul adoptiv al ambasadorului Guven Celebi.

Erhan Alpay

Erhan Alpay, alaturi de fiul lui sau

[Sursa foto: Instagram Erhan Alpay]

Dincolo de platourile de filmare, Erhan Alpay este un bărbat împlinit, deoarece se bucură de o familie superbă. Acesta este căsătorit cu Arză Alpay și împreună au un băiețel, căruia i-au dat numele Evrim. Contrar rolului sau din serialul Fiica ambasadorului, în care este un personaj malefic, Erhan Alpay este în viață reală un soț extrem de iubitor și un tătic tandru cu fiul lui.

Citeste si: Actorul din Fiica ambasadorului, Engin Akyürek, a fost desemnat „Cel mai frumos bărbat din lume”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Sancar, protagonistul serialului Fiica ambasadorului, apariție de senzație la nunta fratelui său! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor Engin Akyürek!

Simona Halep, pentru a şaptea oară în optimile de finală ale Australian Open, după o nouă victorie scurtă, scor 6-2, 6-1, cu Danka Kovinici

TOTI CHIRIASII si cei din GAZDA sunt VIZATI! POLITIA a facut ANUNTUL, se va ramane fara BULETINE

Erhan Alpay, actorul care îl interpretează pe Akîn, în “Fiica ambasadorului”: “Nu îmi este foarte frică pentru mine, dar mi-e frică pentru ei”

Gonca Cilasun, dezvaluiri inedite despre rolul Halise din serialul fenomen “Fiica ambasadorului”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies