Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune" - Episodul 60 - VIDEO Ali își revine, dar are probleme mari din cauza lui Vuslat!

,
Vuslat și Ali

Vuslat îl amenință iar pe Ali

[Sursa foto: captura Kanal D ]

Kanal D difuzează în această seară episodul 60 din "Doctorul minune". Serialul poate fi urmărit și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Ali scapă după ce a fost în comă și în stare gravă, dar are în continuare probleme cu Vuslat, șefa spitalului Berhayat. 

Vuslat îl amenință pe Ali și pune presiune pe el, considerând că acesta, după moartea lui Adil, e și mai ușor de atacat.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Doctorul minune” pe Kanal D

Vuslat îi cere lui Ali să "scape" de Ezo. Ali se teme că relația lui cu Nazlî  va avea de suferit din pricina lui Vuslat, care îi tot cere lucruri care nu îi convin.

Vuslat crede că îl poate convinge acum pe Ali să facă orice, având în vedere că mentorul și protectorul acestuia, profesorul Adil, a murit.

Ali nu are deloc o stare prea bună, având în vedere că se simte singur și nesprijinit și este presat în permanență de Vuslat, care i-a șocat pe toți cei de la Berhayat cu stilul ei de a conduce spitalul, după ce a preluat managementul unității medicale.

Ce se mai întâmplă în episodul 60 din "Doctorul Minune" aflați doar urmărindu-l astăzi, de la ora 20:00, la TV, la Kanal D sau Live Stream Online, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop.  

ali din doctorul minune

Ali are și mai mari probleme cu Vuslat după moartea lui Adil

[Sursa foto: captura Kanal D ]

Citeste si: Beliz din serialul Doctorul minune, relatie speciala cu cea mai importanta persoana din viata sa! Iata alaturi de cine a fost surprinsa celebra actrita Hazal Turesan!

"Doctorul Minune", de luni până vineri la Kanal D

Serialul turcesc "Doctorul Minune" (original: „Mucize Doktor”) este transmis de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D și Live Stream Online, pe site-ul nostru, kanald.ro.

"Doctorul Minune" prezintă povestea rezidentului Ali Vefa (Taner Ölmez), un medic foarte talentat, care a fost diagnosticat cu "sindromul savantului", o tulburare din spectrul autist, și care a avut o copilărie dificilă, fiind alungat de acasă de tatăl lui.

Ali a reușit să devină medic în pofida tuturor problemelor, ajutat și de mentorul său, profesorul Adil, iar acum visează să fie un chirurg strălucit, ca medicul Ferman, pe care îl cunoaște la Berhahyat.

După disensiuni inițiale între ei, Ferman și Ali devin "frați".

Beliz și Ferman

Beliz și Ferman

[Sursa foto: captura Kanal D ]

Ali se îndrăgostește la Berhayat de frumoasa Nazlî, o doctoriță bună la suflet, care îl ajută de multe ori, dar se desparte de aceasta pentru a se concentra pe carieră. Cei doi se iubesc însă. 

Ali îl pierde pe mentorul său, profesorul Adil și vom vedea cum acest eveniment nefericit îl va afecta pe tânărul și simpaticul medic rezident.

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Doctorul minune”: Relația lui Ali cu Nazli este pusă la încercare

 

Citește-ne pe

Citește și:

Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune" - Episodul 59 - VIDEO Adil a murit, Ali e în stare gravă!

Bursele din Europa se prăbușesc, în așteptarea războiului care stă să izbucnească în Ucraina

Armata Romana cauta voluntari care la nevoie pot fi trimisi la razboi. Ce salarii ofera si care sunt criteriile de recrutare

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Doctorul minune”: Relația lui Ali cu Nazli este pusă la încercare

Nervi întinși la maxim între concurentele Bravo, ai stil! Celebrities! Viviana Sposub: "Mi-a picat fața, nu pentru că n-ar fi meritat Ruxi!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies