Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune" - Episodul 59 - VIDEO Adil a murit, Ali e în stare gravă!

,
ali din doctorul minune

Doctorul Ali, în stare gravă!

[Sursa foto: captura Kanal D]

Episodul 59 din "Doctorul Minune", difuzat astăzi la Kanal D, e dramatic. Urmărește-l și Live Stream Online, pe kanald.ro.


In articol:

Profesorul Adil a murit, iar Ali se află în stare gravă de mai multe zile.

Vuslat, care a creat numai probleme de când a venit la conducerea spitalului Berhayat, e total insensibilă la ce s-a întâmplat în ultima vreme și la suferința cadrelor medicale, care și-au pierdut un coleg și un profesor, pe reputatul medic Adil, iar pe un altul sunt siliți să îl vadă într-o stare foarte dificilă.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Doctorul minune” pe Kanal D

Vuslat îi șochează pe Ferman și Nazlî atunci când vrea să îl treacă pe Ali în îngrijire paleativă. Acolo sunt trecuți bolnavii incurabili, iar Ali nu se află deloc în această situație.

Nazlî și Ferman speră în continuare că Ali se va trezi din comă și au o idee interesantă în ceea ce îl privește pe prietenul lor.

Vuslat mai face un gest reprobabil, îi amenință pe Ferman și Nazlî că îi va concedia dacă vor încălca regulile impuse de spital, adică de ea.

Totodată, Vuslat profită de agitația de la Berhayat și începe să caute filmarea făcută recent de către profesorul Adil, care o incriminează. Scopul ei să facă să dispară acea filmare.

Ce se mai întâmplă în episodul 59 din "Doctorul Minune", difuzat în această seară, de la ora 20:00, aflați doar urmărindu-l la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro,

accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop.  

ali la spital

Vuslat vrea să îl treacă pe Ali la îngrijire paleativă

[Sursa foto: captura Kanal D]

Citeste si: Taner Olmez, "Doctorul minune", viata ca-n filme!

„Doctorul Minune”, povestea lui Ali

Serialul turcesc "Doctorul Minune" (original: „Mucize Doktor”) prezintă povestea tânărului rezident Ali Vefa, interpretat de talentatul actor  Taner Ölmez.

Ali ajunge rezident la spitalul Berhayat, unde îl găsește pe profesorul Adil, protectorul lui de când era copil, care devine mentorul tânărului medic.

vuslat din doctorul minune

Vuslat le dă de furcă medicilor de la Berhayat

[Sursa foto: captura Kanal D]

La început Ali, care a crescut la casa de copii și a fost diagnosticat cu "sindromul savantului", o tulburare din spectrul autismului, are probleme de adaptare, dar ulterior le câștigă respectul tuturor, inclusiv pe cel al lui Ferman. Inițial Ferman îi dă de furcă lui Ali, dar ulterior devine "fratele" acestuia, după ce ei își salvează viața unul altuia.

Actorul Taner Ölmez, care îl joacă pe Ali, a mai putut fi urmărit la Kanal D în serialul „Kösem”, în rolul lui Osman al II-lea, și în „Yaman”, în rolul lui Mert. 

Citeste si: Cum arăta carismaticul Onur Tuna în noul serial în care va juca rolul principal! Iată ce trecere inedită de la medicul chirurg din Doctorul minune la un procuror aprig în noul proiect!

 

Citește-ne pe

Citește și:

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Doctorul minune”, Ferman si Nazli fac o echipă imbatabilă. Ali se află în stare gravă în spital!

Un pacient a suferit de Covid-19 timp de 300 de zile: simt că îmi ard picioarele

Armata Romana cauta voluntari care la nevoie pot fi trimisi la razboi. Ce salarii ofera si care sunt criteriile de recrutare

Cum arăta carismaticul Onur Tuna în noul serial în care va juca rolul principal! Iată ce trecere inedită de la medicul chirurg din Doctorul minune la un procuror aprig în noul...

Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune" - Episodul 58 - VIDEO Ferman, tot mai apropiat de Nazlî!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies