Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune" - Episodul 31, miercuri, 6 octombrie 2021 - VIDEO Ali vine să-l vadă pe tatăl lui bolnav, care i-a distrus copilăria!

,
Nazlî și Ali

Nazlî, alături de Ali

[Sursa foto: captura Kanal D]

Kanal D difuzează astăzi episodul 31 din "Doctorul minune". Episodul poate fi urmărit și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Deși inițial nu dorea să meargă să-l vadă pe cel care i-a distrus copilăria, Ali ia hotărârea de a-l ierta și a merge să-l vadă.

Nazlî e alături de Ali, în momentele grele prin care trece acesta.

Ali își aduce aminte de cât de mult rău i-a făcut tatăl lui însă ce îi va spune acestuia atunci când îl întâlnește îl va surprinde total pe bătrân.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Doctorul minune” pe Kanal D

"Știi ce se va întâmpla? Copilul ăla pe care nu l-ai dorit, pe care l-ai bătut, l-ai aruncat în stradă zicând că e handicapat... El îți va salva viața", îi spune Ali tatălui său.

Ce se mai întâmplă în episodul tulburător, cu numărul 31, din "Doctorul minune" aflați doar urmărind producția în această seară, de la ora 20:00.  "Doctorul minune"  poate fi vizionat fie Live, la TV, la Kanal D, fie Live Video Online, pe kanald.ro, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop. 

Serialul este difuzat de luni până vineri la Kanal D, de la ora 20:00. Dacă luni și marți este urmat de serialul Nehir, de miercuri până vineri urmează "Bravo, ai stil! Celebrities" după "Doctorul minune". Puteți consulta pe site-ul nostru  programul TV al postului  pentru a afla care sunt toate emisiunile și serialele transmise de Kanal D și la ce zile și ore sunt difuzate acestea.

Nazlî din Doctorul minune

Nazlî din Doctorul minune

[Sursa foto: captura Kanal D]

Citeste si: Taner Olmez, “Doctorul minune” din serialul omonim, de la Kanal D: „Actoria nu trebuie făcută pentru a deveni faimos”

"Doctorul minune", povestea lui Ali

Serialul de mare succes "Doctorul minune", urmărit în țara noastră de circa 1,2 milioane de telespectatori zilnic, urmărește povestea tânărului medic Ali Vefa (Taner Ölmez), care pătrunde ca rezident în spitalul Berhayat.

Ali, care a fost diagnosticat cu "sindromul savantului", o afecțiune din spectrul autist, îi impresionează pe cei de la spitalul Berhayat cu abilitățile și cunoștințele sale. Tânărul devine apreciat și de către doctorul Ferman, un reputat chirurg, care la început îi cam face zile fripte lui Ali.

Profesorul Adil, mentorul și protectorul lui Ali încă din copilăria acestuia, îl sprijină în permanență pe Ali. 

În spital Ali se îndrăgostește de frumoasa doctoriță Nazlî, care îl ajută de când vine în spital și care este foarte bună cu el.

Actorul principal, cel care îl interpretează pe Ali, Taner Ölmez, a mai jucat în producții difuzate de către Kanal D, și anume în serialul „Kösem”, în care l-a interpretat pe Osman al II-lea și în „Yaman”, în care l-a jucat pe Mert.  

Citeste si: Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune"- Episodul 30, marți, 5 octombrie 2021- VIDEO Ali, în stare de șoc!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune" - Episodul 30, marți, 5 octombrie 2021 - VIDEO Ali, în stare de șoc!

Răzvan Chereceș anunță REZULTATELE unui studiu NOU: Vaccinurile PROTEJEAZĂ împotriva Omicron

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Taner Olmez, “Doctorul minune” din serialul omonim, de la Kanal D: „Actoria nu trebuie făcută pentru a deveni faimos”

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Doctorul minune”, Ali trece prin cea mai dificila cumpana!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies