Taner Olmez, “Doctorul minune” din serialul omonim, de la Kanal D: „Actoria nu trebuie făcută pentru a deveni faimos”

,
Taner Olmez

Taner Olmez, indragitul actor din Doctorul minune, sfaturi pretioase pentru tinerii care isi doresc sa devina actori

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Taner Olmez, îndrăgitul personaj Ali Vefa din serialul “Doctorul minune”, difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, se numără printre cei mai apreciați actori, ai tinerei generații, din Turcia, dar și de peste hotare.


In articol:

În vârstă de 35 de ani, Taner Olmez a acumulat deja treisprezece ani de experiență în domeniul actoriei, în teatru și film, cucerind rapid milioane de fani din întreaga lume cu talentul său actoricesc. Cu un farmec aparte și o dragoste nemărginită pentru actorie, Taner Olmez a reușit să fascineze și să se facă remarcat drept unul dintre cei mai talentați actori tineri, încă de la debutul său în acest domeniu. 

Iată ce le recomandă Taner Olmez tinerilor care își doresc să devină actori

“Tuturor celor care doresc să îmbrățișeze această fascinantă profesie, le recomand să citească mult, să cerceteze, în orice domeniu, cât mai mult și să fie buni observatori. Această profesie nu trebuie făcută pentru a deveni faimos, așa că le recomand să se întrebe la ce se așteaptă cu adevărat de la actorie, și să analizeze bine răspunsul pe care și-l vor oferi”,  a declarat actorul pentru o prestigioasă publicație locală.

Citeste si: Ce avere fabuloasa are Onur Tuna, protagonistul care il interpreteaza pe Ferman din "Doctorul minune". Actorul este putred de bogat! Cate masini de colectie detine?

Absolvent al Facultății de Teatru și Film a Universității din Istanbul, Taner a devenit a devenit actor cu drepturi depline în 2008 iar de atunci a strâns zeci de roluri jucate în piese de teatru și film.

Pe Taner Olmez îl puteți urmări, interpretând rolul Ali Vefa, din serialul fenomen “ Doctorul minune ”, difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: Cine este si cati ani are Damla din serialul Doctorul minune? Iata cu ce actor celebru este casatorita Merve Dizdar, in viata reala!

Doctorul Minune

Taner Olmez il interpreteaza pe Ali Vefa in serialul ''Doctorul minune''

[Sursa foto: Captură KANAL D]

 

Citește-ne pe
Citește și:

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Doctorul minune”, Ali trece prin cea mai dificila cumpana!

Meditatorul, Moș Teacă și Șeful ciumei roșii: pe viață și pe moarte sau doar ménage à trois?

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune" - Episodul 29, luni, 4 octombrie 2021 - VIDEO Beliz e devastată!

Beliz din serialul Doctorul minune a trecut prin cea mai grea cumpana a vietii sale! Tragedia care a marcat profund pe celebra actrita Hazal Turesan!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies