PROGRAM Salonul Auto București & Accesorii 2022. Show-uri de Drift, curse și mașini de colecție, unele dintre atracțiile evenimentului

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 07 oct 2022, 13:14

 Salonul Auto București & Accesorii 2022 este deschis în perioada 6-16 octombrie

Sursa: Facebook Salonul Auto Bucuresti

Programul Salonului Auto București & Accesorii 2022 le va prezenta pasionaților cele mai noi modele și tehnologii din domeniul auto, dar și îmbinări ale trecutului cu aceste noi descoperiri.

Ediția anului 2022 a Salonului Auto București & Accesorii 2022 va avea loc în perioada 6-16 octombrie, la  Romexpo în Pavilionul B2 și zona exterioară aferentă.

Citeste si: Stații de încărcare a mașinilor electrice București. Unde sunt plasate punctele de alimentare

Programul  Salonului Auto București & Accesorii 2022

Evenimentul ce are loc în perioada 6-16 octombrie va avea un program plin pentru pasionații domeniului auto. Acesta va îmbina mașinile de colecție cu noile descoperiri din domeniu.

Sâmbătă, 8 Octombrie, orele 10.00 – 20.00 -  Autoturismele de colecție vor emoționa participanții evenimentului cu o apariție plină de nostalgie. La Salonul Auto București & Accesorii 2022 în data de 8 Octombrie, “Mașinile Bucureștiului – Nemțoaicele orașului” sub organizarea Retromobil Club România, vor invoca perioada anilor '30-'90 cu un line up relevant de 15 automobile istorice fabricate în Germania, pentru publicul de toate vârstele și din cele mai diferite generații.

Sâmbătă, 8 Octombrie și Duminică 9 Octombrie -  Cursa Campionilor – Cupa SAB & Accesorii 2022, organizată de GT Auto Club Sportiv sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Sâmbătă, 15 Octombrie și Duminică 16 Octombrie va avea loc etapa finală  DB Drag Racing. În zona exterioară a SAB & Accesorii, publicul vizitator este așteptat la unul din cele mai cunoscute Campionate de Car Audio la nivel mondial, organizat de DB Drag Racing România în parteneriat cu Salonul Auto București.

Sâmbătă, 15 Octombrie și Duminică 16 Octombrie Show-uri de Drift în zona exterioară a SAB & Accesorii. Alice Ene, cel mai tânăr pilot profesionist de drift, desemnată Regina Drift-ului din Europa la doar 14 ani, a stabilit un nou record mondial de vârstă în competițiile de profil. Deținătoarea de Guinnes World Record, vine la SAB în weekendul 15-16 Octombrie cu un show de drift spectaculos.

Citeste si: Cum pot șoferii să își reducă perioada de suspendare a permisului. Condiția pe care trebuie să o îndeplinească

Salonul Auto București & Accesorii 2022 este deschis în perioada 6-16 octombrie

Salonul Auto București & Accesorii 2022 are ca și scop redresarea industriei auto maximizarea vânzărilor și întărirea prezenței în piața auto, fiind principalul punct de întâlnire și interacțiune al profesioniștilor din domeniul auto.

Evenimentului Salonul Auto București & Accesorii 2022 și-a deschis porțile începând cu data de 6 octombrie, iar acesta va primi pasionați și interesați de domeniul auto până la data de 16 octombrie. Programul în care va funcționa evenimentul în perioada 7-15 octombrie este în intervalul orar 10:00-20:00, iar în ultima zi, programul va fi scurtat, între orele 10:00-18:00.

Declarații bombă despre Mario Iorgulescu:

Intrarea la eveniment se face pe baza biletului în valoare de 50 de lei, acestea pot fi achiziționate direct de la casele de bilete aflate la intrarea în eveniment pe tot parcursul desfășurării acestuia. Accesul copiilor cu vârsta de sub 7 ani și a persoanelor cu dizabilități, pe baza unui act doveditor este gratuit.

Citeste si: Preț benzină și motorină joi, 6 octombrie 2022: Cele mai bune prețuri la carburanți! Unde găsești joi GPL la 3.99 lei

Sursa: Facebook Salonul Auto Bucuresti 

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies