Prognoza meteo: vineri, 22 noiembrie 2019. Iarna isi intra in drepturi. Cum e vremea la Bucuresti si in regiunile din tara

Agenția Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru perioada următoare și a transmis că vremea va continua să se răcească.Agenția Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru perioada următoare și a transmis că vremea va continua să se răcească. Meteorologii anunță temperaturi scăzute, ploi abundente și vânt puternic.

Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 22 noiembrie 2019

Buletinul meteo aduce pentru ziua de vineri, 22 noiembrie 2019, vreme rece și temperaturi scăzute în toate regiunile țării. Vântul va avea unele intensificări, în special în timpul ploilor. La Iași maxima va fi aproape de pragul de înghețat și va începe să ningă pe timpul nopții.

Vremea în București

Vremea mohorâtă și ploile vor pune stăpânire pe Capitală. Precipitațiile nu vor înceta să cadă nici vineri, 22 noiembrie, iar maximele nu vor depăși 4 grade Celsius. Vântul va bate destul de tare, iar rafalele vor depăși peste 30 de km/h.

Vremea în Brașov

Meteorologii anunță vreme rece și în Brașov. Temperatura maximă care se va înregistra nu va depăși 6 grade Celsius, iar șansele de precipitații sunt destul de ridicate. Sunt așteptate averse sporadice și vânt slab spre moderat. Pe timpul nopții maxima va scădea până la zero grade și ploile vor contina să cadă.

vine iarna

Citeste si: Prognoza meteo pe o luna. Cum va fi vremea pana pe 2 decembrie 2019. Schimbari drastice de temperaturi

Citeste si: ANM a facut anuntul: e oficial, vin ninsorile in Romania! Cand incepe iarna

Vremea în Constanța

Nici în Constanța vremea nu va fi prea plăcută. Temperatura care se va înregistra vineri va ajunge până la 9 grade Celsius, iar cerul va fi înnorat pe tot parcursul zilei. Vântul va sufla slab spre moderat cu rafale care vor atinge 32 km/h. Șansele de precipitații sunt destul de mici, dar nu este exclus să plouă dimineața și după-amiaza.

Vremea în Cluj-Napoca

Precipitațiile nu vor ocoli nici orașul Cluj-Napoca. Dimineață și pe timpul nopții ploaia își va face simțită prezența, iar gradul de umiditate va ajunge până la 71%. Temperatura maximă care se va înregistra vineri, 20 noiembrie, nu va depăși 8 grade Celsius.

Vremea în Iași

În Iași va fi cel mai frig, maxima va atinge doar 1 grad Celsius. Vântul va sufla slab spre moderat și nu sunt așteptate precipitații. Vremea va fi mohorâtă, iar frigul va pune stăpânire pe oraș. Pe parcursul nopții temperatura va scădea sub zero grade și se vor înregistra -2 grade fiind așteptate condiții de ninsoare.

sursa: fanatik.ro

Citeste si: Directorul ANM despre cea mai grea iarna din ultimii 100 de ani: "E foarte posibil să avem fenomene extreme"

Citeste si: Prognoza meteo pe o luna. Cum va fi vremea pana la jumatatea lui decembrie. Cand ninge cu adevarat

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate