Dancila mai face o conferinta de presa: "Voi prezenta în această seară viziunea mea, profilul de preşedinte, angajamentele pe care mi le iau în faţa poporului român"

Author: L.S.
Actualizat: 26 nov 2020, 01:45

Prezidenţiabilul PSD Viorica Dăncilă anunţă o nouă conferinţă de presă joi, de la ora 18:00, în care îşi va prezenta viziunea

Prezidenţiabilul PSD Viorica Dăncilă anunţă o nouă conferinţă de presă joi, de la ora 18:00, în care îşi va prezenta viziunea, profilul de preşedinte, angajamentele pe care şi le ia în faţa poporului român şi obiectivele strategice, accesul presei la eveniment fiind liber.

Voi prezenta în această seară viziunea mea, profilul de preşedinte, angajamentele pe care mi le iau în faţa poporului român şi obiectivele strategice pe care mi le propun în calitate de Preşedinte al României.

Evenimentul va avea loc la Palatul Parlamentului, Sala Spiru Haret, începând cu ora 18:00. Accesul este liber pentru toţi reprezentanţii mass-media, iar intrarea se face pe baza legitimaţiei de presă şi a actului de identitate, la intrarea S2, începând cu ora 16:00”.

Este a doua întâlnire cu presa organizată de Dăncilă în această săptămână, prima având loc marţi, aproape simultan cu dezbaterea organizată de preşedintele Klaus Iohannis.

Citeste si: Klaus Iohannis la dezbatere: "Ce garanții ne dați, dacă veți fi ales, că românii o vor duce mai bine?". Ce a raspuns presedintele in dezbaterea din 19 noiembrie 2019

Citeste si: Klaus Iohannis, dezbatere inainte de turul doi la alegerile prezidentiale. Cand, unde si cine e invitat

Mâine (n.r.,

joi) îmi voi prezenta programul pentru alegerile prezidenţiale. Am aşteptat să prezentăm acest program în cadrul confruntării dintre mine şi Klaus Iohannis. Voi răspunde ca de obicei întrebărilor care vin de la presă. Vineri voi avea un discurs final pentru români, mă voi adresa tuturor cetăţenilor români şi astfel voi închide campania electorală”, a anunţat miercuri seară, la Antena 3, Dăncilă.

Marcel Ciolacu vine în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citeste si: Iohannis, mesaj de ultimă oră! A explicat de ce refuză dezbaterea cu Viorica Dăncilă

Citeste si: NU Iohannis este castigatorul la alegerile prezidentiale 2019. PSD jubileaza

 

 


Cookies