Horoscop dragoste 2020. Zodiile care isi gasesc marea iubire pana la sfarsitul lui 2020

,

Iata ce ti-au harazit astrele in relatiile amoroase pentru anul 2020. Nu toata lumea este la fel de norocoasa, dar contextul astral general este unul pozitiv.


In articol:

Horoscop dragoste 2020 Berbec

Dragostea nu va fi importantă în 2020.

Dacă sunteți într-un cuplu, veți continua așa, dar fără mari pasiuni sau mari demonstrații de iubire. Nu vă vei simți romantic și vă veți mulțumi cu menținerea armoniei, bunăstării și urmării vieții de zi cu zi. Așa cum am spus, munca și profesia voastră vă vor păstra total absorbit și veți uita puțin de partener și familie. Acest lucru nu înseamnă că aveți de gând să rupeți relația, dar lucrurile vor continua așa cum au fost până acum. Dacă sunteți ești single, veți rămâne singur, pentru că nu simțiți că vă atașați de cineva sau începeți o relație serioasă. Dacă cineva vă atrage atenția, va fi cineva atractiv și inteligent, pentru că veți fi mai atras de conversațiile inteligente decât de sex. Ați putea avea mai multe relații sporadice cu colegii de la muncă.

Horoscop dragoste 2020 Taur

Dragostea se îmbunătățește în general.

Dacă sunteți un cuplu, va fi un an de alegeri și schimbări. Un an, pentru îmbunătățirea relației sau pentru schimbarea partenerilor. Dacă sunteți singuri, veți avea mai multe relații sporadice și mult succes cu sexul opus și una dintre ele ar putea fi importantă și serioasă. Sfatul este ca atunci când apare „relația”, să o lași să curgă încet, fără să forțezi ceva. Așteptă să treacă lunile, pentru a cunoaște bine persoana respectivă, fără compromisuri.
Ești iubitor conservator și cauți o persoană foarte specială, cineva cu aceeași filozofie de viață, cu clasă, poziție socială și pe care o poți arăta tuturor. Vrei să înveți de la ea. Ar putea fi profesorul tău, mentorul sau șeful tău.

Citeste si: Horoscop 2020- 2025. Cinci ani de schimbari spectaculoase pentru zodii

Citeste si: Horoscop 2020. Ce trebuie sa faca fiecare zodie in noul an, ca sa isi urmeze destinul

Horoscop dragoste 2020 Gemeni

Dacă sunteți căsătorit sau cu un partener, totul va continua la fel ca până acum. Fără modificări sau despărțiri, dar fiți atenți, deoarece puteți avea mai multe crize. Veți încerca să construiți relația, să continuați, dar ceea ce ar trebui să faceți este să aprindeți din nou pasiunea. Dacă sunteți singuri, veți ieși și veți întâlni oameni de sex opus, dar mai liniștiți decât înainte.

Veți fi mai selectiv, veți fi mai calm. Acum vă interesează oameni educați, care au un nivel social și economic mai ridicat decât al vostru. Feriți-vă de asta! Ați putea ieși cu interes cu cineva și nu va funcționa bine. Pe de altă parte, veți ieși cu oameni doar pentru sex și nici nu va fi o soluție. Veți fi atras de medici.

Horoscop dragoste 2020 Rac

Dragostea va fi cel mai important lucru împreună cu viața socială și munca. Vei fi neliniștit, simțind că ceva nu este în regulă în relația ta și că trebuie să faci ceva. Această situație te va determinaa să faci lucruri extreme, cum ar fi să vrei să îi trezești gelozia flirtând cu ceilalți, să creezi scene sau momente intime și romantice, pentru a restabili acea pasiune de la început. Tot anul vei fi în această stare. Dacă ești single, vei simți nevoia să ai un partener stabil și să fii iubit. Dar, în timp ce „persoana respectivă” va sosi, vei accepta tot felul de întâlniri, atât timp cât îți vei oferi posibilitatea de a întâlni dragostea vieții tale. Acest lucru te poate duce în ipostaza să ai mai multe relații sporadice pe parcursul anului. Începând cu luna mai, te-ai putea îndrăgosti de cineva iremediabil și poți începe o poveste romantică, cu perspective bune. Este vorba despre cineva mai în vârstă decât tine. Te vei simți protejat și fericit.

Horoscop dragoste 2020 Leu

În dragoste te vei descurca foarte bine în 2020. Vei fi atractiv pentru sexul opus. Aceasta înseamnă că puterea ta de seducție va fi enormă și vei face ravagii. Dacă ești single, vei avea multe aventuri sentimentale, te vei simți aventuros în această privință. Iubirea și relațiile de muncă se intersectează și asta înseamnă că vei avea tendința de a menține relații cu unul dintre șefii tăi sau vor fi șefii tăi. Cert este că vei fi atras de oameni puternici, cu o poziție socială bună. Dacă ești un cuplu, te-ai putea căsători. Dacă ești deja căsătorit, te vei descurca foarte bine, pentru că ești foarte conservator. Puterea ta de seducție va readuce pasiunea în relația ta.

citeste mai mult pe clickpentrufemei.ro

Citeste si: Horoscop iarna 2019-2020. De ce are nevoie fiecare zodie in urmatoarele trei luni

Citeste si: Horoscop de sărbători 2019. Ce faci de sarbatori in functie de zodie

 

Citește-ne pe
Citește și:

RAPORT: Romania, in topul saraciei si mortalitatii in randul copiilor. 150.000 de copii adorm flamanzi

O parte din inculpații în dosarul fraudării alegerilor din Ciorani a încheiat acorduri de recunoaştere a faptelor

Băutura care poate declanșa cancerul. Este oficial: una din 25 de persoane bolnave se îmbolnăvesc din această cauză. STUDIU

Durere de stomac – cauze si tratament: ce afectiuni grave pot ascunde durerile de stomac

Tratament Psoriazis. Incredibil: remediul pentru psoriazis este la indemana oricui! Ce s-a descoperit

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies