Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 5 mai 2021. Iată ce temperaturi se vor înregistra în Capitală, dar și în celelalte regiuni

Author: Elena Padure
Actualizat: 24 iul 2022, 13:15
Cum va fi vremea miercuri 5 mai 2021

Pentru ziua de miercuri, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță vreme destul de rece pentru această perioadă a anului.

Miercuri, 5 mai 2021, vremea se va menține în limite normale pentru această periaodă a anului, potrivit prognozei meteo emise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), deși temperaturile din ultima periodă au fost mai ridicate.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Reprezentanții ANM indică faptul că vremea se va menține în mediile obișnuite,  în toată țara. Cerul va fi variabil în noaptea de marți spre miercuri. Vor apărea unele înnorări în regiunile sud-vestice cu posibile averse slabe.

Se va înregistra vant slab și moderat, cu unele intensificări în zona înaltă de munte și izolat în restul teritoriului.

Valorile termice minime se vor situa între- 4 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 11 grade în Dealurile de Vest.

Vor exista înnorări temporare accentuate, cu precădere în a doua parte a zilei și noaptea. Atunci se vor înregistra averse și descărcări electrice, în zonele de deal și de munte și pe arii mai restrânse în restul teritoriului.

Vor exista și precipitații izolate, cu cantități de apă de peste 10-15 l/mp.

Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări în zona montană. Local, mai ales ziua, și în restul țării. Temperaturile maxime se vor situa între 14-16 grade pe litoral și 25 de grade în vestul Olteniei. Minimele vor fi de 5 și 13 grade, potrivit  observatornews.ro.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru marți, 4 mai 2021. Iată ce temperaturi se vor înregistra în Capitală, dar și în celelalte regiuni

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Vremea în București

Miercuri, în Capitală, vemea va fi ușor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza și noaptea, când vor fi averse și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar minima va fi de 10-11 grade.

Cerul va fi parțial noros, iar vântul va sufla moderat, cu unele intensificări, care vor atinge la rafală, 17 km/h.

Citeste si: Fenomen neobișnuit în zilele următoare. ANM a făcut anunțul: „În perioada 30 aprilie- 3 mai...” Ce se va întâmpla în ziua de Paște?

Horoscop chinezesc miercuri, 1 februarie 2023: Oportunități financiare și șanse de câștig. Zodiile care pășesc cu dreptul în Luna Tigrului din Anul Iepurelui de Apă

Vremea în Brașov

În Brașov, temperatura maximă va fi de 8 de grade Celsius, cu cer predominant însorit. Temperaturile nocturne vor atinge minime de 9 grade Celsius.

Vântul va sufla slab, atingând o maxima de 15 kilometri pe oră la rafală. 

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru luni, 3 mai 2021. Iată ce temperaturi se vor înregistra în Capitală, dar și în celelalte regiuni

 


Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Nona a decis să renunțe la Ionuț și l-a chemat pe Patrick în camera roșie! Cei doi s-au sărutat cu patos, spre marea uluire a lui Ionuț! Nona i-a mărturisit de ce i-a trezit suspiciuni! „Mi se părea că te joci!”

Cookies