Prognoza meteo ANM pentru luni, 3 mai 2021. Iată ce temperaturi se vor înregistra în Capitală, dar și în celelalte regiuni

,

Pentru ziua de luni, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță vreme calda.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat prognoza meteo pentru luni, 3 mai 2021.

Ce se întâmplă cu vremea la nivelul întregii țări?

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, în jumătatea nordică a țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în sud-vest, vest, nord-vest și local în centru, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Citeste si: Fenomen neobișnuit în zilele următoare. ANM a făcut anunțul: „În perioada 30 aprilie- 3 mai...” Ce se va întâmpla în ziua de Paște?

Vremea în București

În București, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor.

Meteorologii au anunțat că maxima se va situa în jurul valorii de 23 grade, iar minima din timpul nopții va coborâ până la 9 grade.  

Vremea în Brașov

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer noros. Norii se vor risipi în timpul zilei și vom avea un cer senin. Seara, iarăși se vor aduna și va fi înnorat. Temperatura maximă va fi de 16 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 4 grade Celsius. 

Citeste si: Când este vizibilă Luna Roz în România? Fenomenul este unul rar!

Vremea în Iași

În Iași, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Meteorologii au anunțat că maxima se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar minima din timpul nopții va coborâ până la 5 grad. 

Vremea în Constanța  

În Constanța, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Temperatura maximă va fi de 22 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 13 grade Celsius.

Vremea în Timișoara

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer înnorat. În timpul zilei cerul se va păstra înnorat, doar seara norii se vor risipi lăsând cerul senin. Nu vom avea parte de ploaie. Meteorologii au anunțat că maxima se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar minima din timpul nopții va coborâ până la 4 grade.   

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Conditii de plantare si ingrijire pentru trandafirii Teahibrizi explicate de expertii GradinaMax

Poți rămâne fără banii de pe card și fără ca hoții să aibă acces fizic la el

Conditii de plantare si ingrijire pentru trandafirii Teahibrizi explicate de expertii GradinaMax

Când este vizibilă Luna Roz în România? Fenomenul este unul rar!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies