Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă, 1 mai 2021. Cum va fi vremea înainte de Paște?

,
vreme 1 mai
Cum va fi vremea de 1 mai

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza meteo pentru sâmbătă 1 mai 2021. Cum va fi vremea în acest final de săptămână?


In articol:

În această săptămână, valorile termice s-au menținut sub cele specifice perioade. Joi, însă, soarele și-a făcut apariția în mai multe regiuni ale țării, iar temperaturile au crescut. Iată la vreme ar trebui să ne așteptăm în ziua de 1 Mai, potrivit meteorologilor.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că în zilele ce urmează, vremea se va menține la valorile adecvate perioadei.

Minimele vor fi de 8-10 grade Celsius, iar maximele de 20-24 de grade, în Banat, de 1 Mai. Temperaturile vor scădea ușor, în perioada următoare.

În Crișana, s-a înregistrat o încălzire treptată începând cu 28 aprilie. Astfel, temperaturile nocturne de 1 Mai vor fi de 4-10 grade Celsius și diurne de 16-22 de grade. Probabilitatea de ploaie vai una ridicată în perioada.

Minimele din termometre vor fi de 7-10 grade,  în Transilvania, în această sâmbătă. Maximele sunt de 20 – 22 de grade, cu mici variații, începând cu data de 2 mai. Precipitațiile sunt posibile pe arii mai extinse pe 30 aprilie și 1 mai.

Temperaturile minime în Maramureș se situează în jurul valorii de 9 grade Celsius, iar maximele vor fi de 20-21 de grade. Probabilitatea de precipitații în perioada 29 aprilie – 1 mai este semnificativă. 

Această sâmbătă aduce minime de 9-10 grade Celsius și maximele de 22-23 de grade, î n Moldova.  Temperaturile vor scădea, însă, în perioada 1-5 mai, și precipitațiile vor fi mai însemnate.

În Dobrogea, pe timp de noapte, valorile termice vor fi de 12-13 grade, iar cele pe timp de zi de 21-22 de grade. De asemenea, este posibil să cadă cantități de apă mai însemnate.

În Muntenia și Oltenia  temperaturile nocturne vor fi de 10-11 grade, iar cele pe timp de zi, de 24-25 de grade. După 1 mai, vremea se va mai răci.

Citeste si: Tradiții și superstiții în Sâmbăta Mare! Ce să nu faci în ultima zi a postului Paștelui

Vremea în București de 1 mai

În Capitală, ziua de sâmbătă aduce vreme în mare parte înnorată, dar cu temperaturi  ridicate. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că soarele își va face simțită prezența, chiar dacă după prânz se vor mai strânge norii, cu o probabilitate de precipitaţii de 25%.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru vineri, 30 aprilie 2021. Vremea, foarte caldă! Ce temperaturi vor fi

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade. Seara, se pot înregistra câteva averse, minima din termometre  ajungând la 15 grade.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru joi, 29 aprilie 2021. Vremea se încălzește serios! Ce temperaturi vor fi

 

Citește-ne pe
Citește și:

Fenomen neobișnuit în zilele următoare. ANM a făcut anunțul: „În perioada 30 aprilie - 3 mai...” Ce se va întâmpla în ziua de Paște?

'Viața începe la 90 de ani' - Ajuns la senectute, un magnat va concura la raliuri în Kenya

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Tradiții și superstiții în Sâmbăta Mare! Ce să nu faci în ultima zi a postului Paștelui

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 30 aprilie 2021. Vremea, foarte caldă! Ce temperaturi vor fi

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies