Prognoza meteo ANM pentru duminică, 4 aprilie 2021. Vremea se răcește simțitor. Iată unde va ploua!

,
meteo
Prognoza meteo ANM pentru duminică, 4 aprilie 2021. [Sursa foto: PixaBay]

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat prognoza meteo pentru duminică, 4 aprilie 2021. Ce se întâmplă cu vremea la nivelul întregii țări?

Pentru ziua de duminică, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță vreme rece.

Meteorologii au emis chiar o informare meteo de ploi și vreme rea ce expiră abia luni.

meteo
Vremea se răcește simțitor. Iată unde va ploua![Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă, 3 aprilie 2021. Vremea se răcește! Vor fi în continuare precipitații

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Duminică, temperaturile maxime pe regiuni vor arăta astfel: 12 grade în Moldova, în Transilvania, Maramureș, 11 în Crișana, 12 în Banat, 11 în Muntenia, 12 Oltenia și 10 în Dobrogea.

Și a doua zi de weekend aduce ploi în toată țara. În Capitală, cerul va fi mai mult noros, cu ploaie slabă și maxime de 9 grade.

Citeste si: Alertă meteo: Se schimbă vremea. Iată ce fenomene se anunţă

Pe arii restrânse în Maramureș, în Transilvania, cu precădere în noaptea de duminică spre luni, temporar se vor semnala precipitații mixte.

Vremea în București

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu cer înnorat și ploaie. În timpul zilei, cerul se va păstra înnorat și ploaia va continua. Aceasta nu se va opri nici seara. Meteorologii au anunțat că maxima se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar minima din timpul nopții va coborâ până la 5 grade.   

Vremea în Brașov

În Brașov, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. În schimb, în timpul serii acești nori vor aduce cu ei și ploaie. Temperatura maximă va fi de 7 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de -1 grade Celsius. 

Citeste si: Prognoza meteo APRILIE 2021. Cum va fi vremea până de Paști

Vremea în Iași

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu cer înnorat și ploaie. În timpul zilei, cerul se va păstra înnorat și ploaia va continua. Aceasta se va opri doar seara, lăsând cerul înnorat.

Meteorologii au anunțat că maxima se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar minima din timpul nopții va coborâ până la -1 grad. 

Vremea în Constanța  

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu cer înnorat și ploaie. În timpul zilei, cerul se va păstra înnorat și ploaia va continua. Aceasta nu se va opri nici seara. Temperatura maximă va fi de 8 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 6 grade Celsius.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Alertă meteo: Se schimbă vremea. Iată ce fenomene se anunţă

Liderul unui partid la putere în Polonia atacă dur 'dominaţia germană': 'Își realizează planurile pe care a dorit să le îndeplinească militar'

Alertă meteo: Se schimbă vremea. Iată ce fenomene se anunţă

Când se schimbă cauciucurile de iarnă cu cele de vară

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies