Prognoza meteo ANM miercuri, 28 decembrie 2022. Temperaturi în scădere față de zilele precedente

Author: Bianca Hriscu

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 28 decembrie 2022

Sursa: Unsplash

Meteorologii anunță că temperaturile vor fi în scădere ușoară față de zilele precedente, la nivelul întregii țări. Iată prognoza meteo ANM pentru ziua de miercuri, 28 decembrie 2022.

În prima jumătate a săptămânii 26 decembrie 2022-1 ianuarie 2023, meteorologii anunță că vremea se va mai răci, astfel că temperaturile se vor apropia de normalul perioadei. Iată cum va fi vremea în București, dar și în restul țării miercuri, 28 decembrie 2022. 

Prognoza meteo ANM miercuri, 28 decembrie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

La mijlocul acestei săptămâni, temperaturile vor fi în ușoară scădere față de zilele precedente, având în vedere că de Crăciun s-au atins temperaturi mult mai ridicate decât ar fi normal pentru data din calendar.

Astfel, pentru ziua de miercuri, 28 decembrie 2022, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că cerul va fi temporar noros, iar în zonele joase de relief, pe alocuri poate să apară ceața, în special dimineața și noaptea. Tot în aceste zone pot să mai fie și nori joși.

Pentru ziua de miercuri nu sunt anunțate precipitații, însă cerul va fi mai mult noros, iar vântul va sufla slab și moderat, prezentând intensificări în special în sudul Banatului.

Miercuri, ANM anunță maxime care se vor încadra între 3 și 8 grade. Minimele din timpul nopții de miercuri spre joi vor mai scădea, astfel că vor fi cuprinse între -9 grade și 4 grade. Cele mai mici valori se vor înregistra în depresiunile intramontane.

Citește și: Cum va fi vremea de Revelion 2023. Prognoza meteo ANM pentru sfârșitul de an anunță o încălzire semnificativă a vremii

Vremea în București miercuri, 28 decembrie 2022

În București, ziua de miercuri aduce un cer temporar noros și un vânt care va sufla slab până la moderat. Atmosfera va fi în general închisă, iar la primele orele ale dimineții vor mai fi condiții de ceață. Temperaturile vor fi în scădere și în zona Capitalei, astfel că în cursul zilei de miercuri, maximele vor fi cuprinse între 5 și 6 grade, în timp ce temperaturile minime se vor încadra între -3 și -1 grad.

Horoscop chinezesc marți, 24 ianuarie 2023: Zodiile care au motiv de bucurie. Roata se întoarce în favoarea lor la început de An Nou Chinezesc 2023

Vremea în Brașov miercuri, 28 decembrie 2022

La Brașov, meteorologii anunță că vor mai scădea temperaturile în cursul zilei de miercuri, chiar dacă vremea va fi în general frumoasă. Se anunță un cer variabil, astfel că soarele își va mai face loc printre nori. Maxima din timpul zilei de miercuri nu va trece de 5 grade, în timp ce minima din noaptea de miercuri spre joi va coborî până la -5 grade. După lăsarea serii, cerul va fi mai mult senin la Brașov și nu vor fi condiții de precipitații. 

Vremea în Constanța miercuri, 28 decembrie 2022

La malul mării, vremea va fi frumoasă în cursul zilei de miercuri, astfel că cerul va fi mai mult senin și va fi soare. Cu toate acestea, temperatura din timpul zilei va fi mai scăzută față de ziua precedentă, înregistrându-se doar 7 grade. În timpul nopții, meteorologii anunță un cer mai mult senin și o minimă de doar 2 grade. Nu vor fi condiții de precipitații nici ziua, dar nici în timpul nopții, iar vântul va sufla slab și moderat. 

Citește și: Viscol istoric în SUA! Temperaturile pot ajunge până la -45 de grade Celsius. S-a inaugurat stare de urgență în șapte state

 


Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

Nona este interesată de Patrick, dar, atunci când a intrat în „Casa Iubirii”, era îndreptată spre Ionuț. Acum, aceasta are șansa de a avea un date cu Ionuț și mâine, 2 februarie, urmează să decidă dacă va accepta sau nu.

Cookies