Prognoza meteo ANM joi, 16 martie 2023. Vremea se va răci, iar în unele zone vor fi condiții de lapoviță și ninsoare.

Author: Cristina Mocanu

Vremea se va răci, iar în unele zone vor fi condiții de lapoviță și ninsoare.

Sursa: https://pixabay.com/

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 16 martie 2023.

Potrivit ANM,

joi, 16 martie 2023, vremea va continua să se răcească în majoritatea regiunilor, iar în unele zone vor fi condiții de ninsoare.

Prognoza meteo ANM pentru ziua de joi, 16 martie 2023

Joi, 16 martie 2023, cerul va fi înnorat, iar în majoritatea regiunilor din țară vor fi precipitații sub formă de ploaie. În zonele de Nord, Vest, centru și mai ales la munte vor apărea precipitații sub

formă de lapoviță și ninsoare. Se vor semnala intensificări ale vântului, iar pe creste acesta va sufla cu o viteză de peste 60-70 de km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 10 grade Celsius, iar cele minime între -7 grade și 5 grade Celsius. În anumite regiuni este posibil să apară și ceața.

Citește și: Prognoza meteo ANM miercuri, 15 martie 2023. Vremea se va răcori, iar în unele zone va fi lapoviță și ninsoare

Citește și: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație

Prognoza meteo ANM joi, 16 martie 2023. Vremea în București

În București vremea va fi mai rece. Cerul va fi înnorat și va ploua în averse. Vântul va sufla cu 30 km/h, temperatura maximă va fi de 9 grade Celsius, iar cea minimă de 2 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM joi, 16 martie 2023. Vremea în Constanța

Joi, la malul mării vor fi averse sub formă

de ploaie, vântul va sufla cu 17/km/h, iar temperatura maximă va fi de 8 grade Celsius. Pe timpul nopții va ploua, iar temperatura minimă va fi de 4 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM joi, 16 martie 2023. Vremea în Brașov

În Brașov vremea se va răci considerabil, în comparație cu zilele trecute. Pe întreaga durată a zilei va ploua, iar în anumite locuri se va semnala și lapoviță. Pe timpul nopții ploaia se va transforma în ninsoare. Vântul va sufla variabil, temperatura maximă va fi de 4 grade Celsius, iar cea minimă de – 2 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM joi, 16 martie 2023. Vremea în Focșani

Cerul va fi înnorat, vântul va sufla cu 40 km/h, iar temperatura maximă va fi de 9 grade Celsius. Noaptea se vor înregistra temperaturi de cel mult 3  grade Celsius.

Citește și: Vremea aprilie 2023: Prognoza meteo de Florii 2023 și Paște 2023

Prognoza meteo ANM luni, 20 martie 2023. Vremea va fi una călduroasă. Temperaturile vor depăși media normală a acestei perioade 

Prognoza meteo ANM joi, 16 martie 2023. Vremea în Oradea

În Oradea va fi ploaie amestecată cu ninsoare, mai ales în prima parte a zilei. Vântul va sufla dinspre Nord cu o viteză de 40 km/h. Temperatura maximă va fi de 8 grade Celsius, iar cea minimă de – 1 grad Celsius.

Prognoza meteo ANM joi, 16 martie 2023. Vremea în Iași

Dimineață în Iași vor fi averse sub formă de ploaie, vântul va sufla dinspre NNV cu 30 de km/h. Temperatura maximă va fi de 6 grade Celsius, iar cea minimă de 1 grade Celsius. Noaptea sunt șanse minime de ploaie.

Prognoza meteo ANM joi, 16 martie 2023. Vremea în Craiova

În Craiova va ploua pe parcursul întregii zile, temperatura maximă va fi de 7 grade Celsius, iar cea minimă de 3 grade Celsius.

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?