Vremea aprilie 2023: Prognoza meteo de Florii 2023 și Paște 2023

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 09 mar 2023, 16:10

Potrivit tradiției creștine, se spune că așa cum este vremea în ziua de Florii va fi și în ziua de Paște.

Sursa: https://pixabay.com/

În luna aprilie vremea se va încălzi semnificativ pentru această perioadă.

Conform

AccuWeather, vremea în luna aprilie va fi una bună, cu temperaturi cuprinse între 16-22 de grade.

Cum va fi vremea de Florii?

Pe data de 9 aprilie 2023, de Florii, cerul va fi parțial însorit, iar temperatura maximă va fi de 18 grade. Însă, temperatura resimțită va fi mai mică, de 16 grade, în condițiile în care vom avea rafale de vânt de până

la 28 km/h. Probabilitatea de precipitații este de 10%.

Citește și: Prognoza meteo ANM vineri, 10 martie 2023. Temperatura din termometre continuă să crească și va ploua local

Cum va fi vremea de Paște?

Prognoza AccuWeather pentru prima zi de Paște 2023, 16 aprilie, ne arată că temperatura maximă înregistrată va fi de 17 grade, iar cerul va fi parțial însorit.

În a doua zi de Paște, pe data de 17 aprilie 2023, vom avea 20 de grade, iar temperatura resimțită va fi de 24 de grade. Probabilitate de precipitații este de 0%.

Potrivit tradiției creștine, se spune că așa cum este vremea în ziua de Florii va fi și în ziua de Paște.

Citește și: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație

Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni?

ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, până pe 3 aprilie, indicând că temperatura va fi, în general, mai ridicată decât media sezonieră și se vor înregistra cantități semnificative de precipitații.

Vremea în săptămâna 6 – 13 martie

În perioada 6 – 13 martie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în extremitatea de sud și de sudest a țării. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nordvestice și local în cele centrale, dar mai ales în zona Munților Apuseni și în nordul Carpaților Orientali, iar în rest va fi deficitar.

Vremea în săptămâna 13-20 martie

În perioada 13- 20 martie, termometrele vor arăta o temperatură medie a aerului ce va avea valori mult mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Acest lucru va fi valabil în toate regiunile din țară.

Cantitatea de precipitații va fi excedentară în vest, nord-vest, centru, dar și în nord-est și în zonele montane. În restul regiunilor din România, precipitațiile vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Citește și: Prognoza meteo ANM joi, 9 martie 2023. Vremea continuă să crească și va ploua local

Prognoza meteo ANM luni, 20 martie 2023. Vremea va fi una călduroasă. Temperaturile vor depăși media normală a acestei perioade 

Vremea în săptămâna 27 martie – 3 aprilie

În perioada 27 martie- 3 aprilie, meteorologii au anunțat valorilor termice similare acelei săptămâni, în toată țara.

Chiar și cantitatea de precipitații va fi excedentară mai ales în jumătatea sudestică a țării. În restul zonelor vor fi în general apropiate de cele normale pentru această dată.

Sursă: meteoromania.ro

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?