Prognoza meteo ANM joi, 12 mai 2022. Temperaturi ridicate în toată țara și vreme frumoasă. Maximele vor atinge 31 de grade

,
prognoza meteo ANM joi 12 mai 2022

Prognoza meteo pentru ziua de joi, 12 mai 2022

[Sursa foto: canva.com, pexels.com]

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că vremea va deveni deosebit de caldă în cursul zilei de joi, maximele atingând 31 de grade la orele prâznului. Iată cum va fi vremea la nivelul întregii țări.


In articol:

Meteorologii anunță temperaturi de vară pentru ziua de joi, 12 mai 2022.

Vremea fi în general frumoasă în toate regiunile țării, iar valorile termice vor fi în creștere. Iată în ce zone din țară mai pot să apară precipitații de scurtă durată, dar și care este prognoza meteo pentru zona Capitalei.

Prognoza meteo ANM joi, 12 mai 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Temperaturile vor continua să crească în cursul zilei de joi, 12 mai 2022. Dacă la început de săptămână vremea a fost ceva mai rece, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță maxime cuprinse între 19 și 31 de grade pentru ziua de joi. Minimele se vor situa între 8 și 18 grade, valori ceva mai scăzute înregistrându-se în zona Carpaților Orientali.

Pe tot parcursul zilei de joi, vremea va fi în general frumoasă, cerul va fi senin și atmosfera plăcută în mai toate regiunile. Vreme ușor instabilă se anunță în centrul și sudul țării, dar și la munte. În aceste zone pot să mai apară înnorări și ploi de scurtă durată, fără a se înregistra cantități însemnate de apă. 

Astfel, ziua de joi va aduce o vreme frumoasă și mai caldă decât ar fi normal   pentru data din calendar. Vântul va sufla slab și moderat, iar ploile își vor face simțită prezența doar izolat.

prognoza meteo anm 12 mai 2022

Temperaturi ridicate și vreme frumoasă la malul mării 

[Sursa foto: pexels]

Citeste si: METEO cu Viviana Sposub: „Avem vești bune din partea meteorologilor” Vremea se încălzește în toată țara și dispar precipitațiile

Vremea în București joi, 12 mai 2022

În București, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță o vreme frumoasă, un cer mai mult senin și vânt slab până la moderat. Vremea se va încălzi treptat în zilele ce urmează, astfel că în cursul zilei de joi, maximele vor fi cuprinse între 28 și 29 de grade, în timp ce minimele se vor încadra între 11 și 14 grade. Nu vor fi șanse de precipitații nici în timpul zilei, dar nici după lăsarea serii, cerul fiind mai mult senin în timpul nopții.

Vremea în Brașov joi, 12 mai 2022

Meteorologii anunță vreme frumoasă și caldă și la Brașov pentru ziua de joi, 12 mai 2022. Temperatura din termometre va urca până la 24 de grade, astfel că va fi mult mai ridicată decât cea înregistrată în urmă cu o zi. Cerul va fi mai mult senin, soarele va străluci cu putere și atmosfera va fi plăcută. Noaptea, cerul va fi senin și este anunțată o temperatură minimă de 10 grade. 

Vremea în Constanța joi, 12 mai 2022

Ziua de joi se anunță frumoasă și caldă și la malul mării. Veștile din partea meteorologilor sunt dintre cele mai bune, astfel că cerul va fi mai mult senin, iar soarele va fi prezent pe cer întreaga zi. Se va înregistra o temperatură maximă de 24 de grade, în timp ce minima va coborî, în timpul nopții, până la 15 grade. După lăsarea serii, cerul va fi senin și nu vor fi condiții de precipitații. 

Citeste si: Prognoza meteo în luna mai 2022. Cum va fi vremea în ultima lună din primăvara acestui an  

 

Citește-ne pe

Citește și:

Imaginea care i-a făcut să exclame până şi pe inspectorii RAR: „E păcat să pui şurub unde poţi lega cu sârmă, adică funie“

Specialiștii în meteorologie au făcut un anunț sumbru! Anul 2022 va fi unul dintre cei mai călduroși ani din istorie

Suntem zmei în online: Aproape jumătate din vânzările online din Europa de Est sunt făcute de români

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Planeta este în pericol de încălzire globală! Secretarul general al ONU: „Mergem cu ochii închişi spre o catastrofă climatică”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies