Prognoză meteo ANM duminică, 12 februarie 2023. Temperaturile vor crește, ajungând la valori normale pentru această perioadă

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 11 feb 2023, 17:46

Temperaturile vor crește, ajungând la valori normale pentru această perioadă

Sursa: Unsplash

În cursul nopții, dar și în timpul dimineții, meteorologii semnalează ceață asociată cu chiciură. 

Prognoza

meteo ANM pentru ziua de duminică, 12 februarie 2023, anunță temperaturi mai ridicate față de cele din săptămâna trecută, cu un cer înnorat.

Citește și: Când vine primăvara? Prognoza meteo pentru perioada următoare

Prognoza meteo ANM duminică, 12 februarie 2023. Cum va fi vremea la  nivelul întregii țări?

Temperaturile de mâine sunt considerate mai apropiate

de cele normale pentru această perioadă. Temperaturile maxime vor crește față de cele din această săptămână și vor ajunge între 1 și 10 grade, iar valorile minime, resimțite pe timpul nopții, vor ajunge să atingă valori cuprinse între -10 și -2 grade.

Cerul va fi variabil pe parcursul zilei de 12 februarie 2023, în estul, sudul și centrul țării cerul va fi înnorat în prima parte a zile, fiind posibile precipitații slabe.

Izolat se vor observa și condiții de polei, vântul suflând slab, intensificările fiind în zonele Carpaților Meridionali și de Curbură.

Citește și: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație

În cursul nopții, dar și în timpul dimineții, meteorologii semnalează ceață asociată cu chiciură. 

Citește și: Calendar Ortodox 12 februarie 2023: Ce sărbătoare este duminică? Rugăciune de mare ajutor la vreme de boală și necaz

Vremea în București duminică, 12 februarie 2023

Bucureștenii vor avea parte de creșteri ale temperaturilor. Valoarea maximă de care se vor bucu locuitorii Capitalei va fi de 5 grade, urmând ca minima, resimțită pe parcursul nopții, va fi de -5 grade, o diferență de 10 grade. În această zi nu vor fi prezente precipitații, cerul având un cer înnorat, prin care se va observa soarele.

Vremea în Brașov duminică, 12 februarie 2023

Brașovenii vor observa un cer înnorat, urmând ca în timpul nopții să fie șanse de ninsoare. Temperatura maximă pe care oamenii o vor resimți va fi de -1 grade, în timp ce, pe timpul nopții, temperaturile vor ajunge să scadă până la valoarea de -7 grade. Fiind o diferență de 6 grade între cele două momente ale unei zile.

ANM a anunțat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Urmează o perioadă cu temperaturi ușor mai ridicate pentru această perioadă

Vremea în Constanța duminică, 12 februarie 2023

În Constanța se vor resimți temperaturi maxime de 4 grade, iar în jurul zilei nu vor fi prezente precipitații, cerul fiind înnorat, însă soarele se va observa și el. În timpul nopții, cerul va fi mult mai senin decât pe perioada zilei, iar temperaturile minime vor ajunge să scadă la temperatura de -4 grade. Între cele două momente ale zilei vor fi o diferență de 10 grade.

Citește și: Horoscop chinezesc weekend 11-12 februarie 2023: Zodiile cu noroc la bani. Investiții profitabile și șanse de câștig la sfârșit de săptămână

Sursa: meteoromania.ro

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?