Prof. dr. Adrian Streinu Cercel a dezvăluit cel mai eficient tratament împotriva febrei. Ce poți face acasă?

,

Febra este principalul semn pe care organismul îl transmite atunci când apare o problemă. Prof. dr. Adrian Streinu Cercel a dezvăluit cel mai eficient tratament împotriva febrei.


In articol:

Intr-o interventie telefonica la Romania TV, prof. dr. Adrian Streinu Cercel a dezvăluit cel mai eficient tratament împotriva febrei.  Creșterea temperaturii corpului sau febra, denumirea cunoscută de toată lumea, apare în momentul în care la nivelul organismului există o inflamație, o intoxicație sau o altă boală. 

Citeste si: Bilant ingrijorator in Romania pana la aceasta ora! Numarul deceselor a crescut

În situația în care ceva nu funcționează corect în organism, primul care reacționează este sistemul imunitar și de aici și creșterea temperaturii corpului.

Prof. dr. Adrian Streinu Cercel a dezvăluit cel mai eficient tratament împotriva febrei

Pentru a reduce febra există mai multe modalități. Într-o situație de acest tip este nevoie ca organismul să rămână hidratat, motiv pentru care se recomandă cosumarea unor cantități mari de lichide. Odihna este un alt factor important, iar prof. dr. Adrian Streinu Cercel a mai vorbit despre o altă modalitate prin care poate fi scăzută febra acasă.

Citeste si: Ultima oră! Anunțul făcut de ministrul Sănătății, Victor Costache: "Vrem să se testeze toată populația Bucureștiului"

Medicul le recomandă celor care se confruntă cu această problemă să folosească un prosop ud pentru împachetări. 

"Cei mai expuşi sunt cei cu boli pulmonare, cei cu diabet zaharat, cei cu boli vasculare, cu boli renale cronice, cu cancer şi cu afecţiuni ale sistemului nervos central. Dacă aveţi febră, faceţi împachetări cu un prosop ud, face mai mult decât orice paracetamol sau nurofen. Ţineţi legătura prin telefon cu medicul de familie care vă va spune cum să acţionaţi", a spus prof. dr.

Adrian Streinu Cercel, potrivit adevarul.ro.

 

Citeste si: O asistentă de la Unitatea de Primire Urgenţe Cluj-Napoca a fost depistată pozitiv la testul pentru coronavirus

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ciudăţeniile contraofensivei majore anunţate de armata ucraineană în regiunea Herson: „Din punct de vedere militar, pur şi simplu nu are sens”

Scrisoarea emoționantă a unei fetițe de 6 ani: "Arestați coronavirusul. Vreau să mă joc cu prietenii mei..."

Zelenski le cere rușilor să se retragă imediat de la Zaporojie: Trebuie să plece fără nicio condiție

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Prințul Charles, confirmat pozitiv cu coronavirus

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies