Scrisoarea emoționantă a unei fetițe de 6 ani: "Arestați coronavirusul. Vreau să mă joc cu prietenii mei..."

,

În această perioadă delicată, copiilor le este dificil să înțeleagă măsurile impuse de lege și să accepte că trebuie să rămână în case. Scrisoarea unei fetițe de 6 ani a impresionat autoritățile.


In articol:

Obișnuiți să socializeze cu copiii de vârsta lor, să meargă în parcuri, la școală sau în locurile de joacă, cei mici se văd nevoiți să accepte o situație cu care nu s-au mai confruntat până acum: izolarea la domiciliu.

Citeste si: Coronavirus Romania - Marcel Vela: "Cine plimba cainele nu are nevoie de declaratie pe propria raspundere"

Dacă cei care au o vârstă fragedă nu conștientizează ce se întâmplă, cei mai mari își pun deja întrebări și vor să afle când viața lor va reveni la normal.

Scrisoarea emoționantă a unei fetițe de 6 ani: "Arestați coronavirusul. Vreau să mă joc cu prietenii mei..."

Cei mici reușesc, prin gesturi mărunte, să impresioneze pe toată lumea. La fel s-a întâmplat si acum când o fetiță de doar 6 ani le-a trimis polițiștilor din Torino o scrisoare emoționantă.

Citeste si: Adelina Pestrițu, într-o ipostază în care nu am mai văzut-o până acum. Cum a apărut pe instagram?

Micuța Mia le-a cerut autorităților să rezolve cât mai repede această criză pentru ca ea să se poată juca din nou cu prietenii ei. La final, fetița de 6 ani nu a uitat să le mulțumească pentru eforturile pe care le depun în această perioadă.

"Mă cheamă Mia și am 6 ani. Locuiesc în Torino. Ultima oară când am ieșit din casă ca să merg la școală a fost în luna februarie. Polițiști și carabinieri, arestați coronavirusul pentru că vreau să mă joc cu prietenii mei.  Vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți.", le-a transmis fetița autorităților, potrivit torino.repubblica.it .

 

Citeste si: Anchetă epidemiologică la Spitalul de Arşi din Bucureşti, după ce un pacient care a fost de două ori operat a fost confirmat cu coronavirus

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Coronavirus Romania - Au sosit echipamentele medicale din Coreea de Sud

HelpNet recunoaște că a avut măști neconforme, dar dezminte că ar fi primit amenzi de la ANPC

Horoscop Cristina Demetrescu. Previziuni pentru anul 2021: cum vor resimți zodiile anul ce se apropie

Prințul Charles, confirmat pozitiv cu coronavirus

Urma să nască la maternitatea unde o femeie a fost confirmată cu coronavirus. Tily Niculae, decizie de ultim moment: "Am rămas fără spital, fără doctori"


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies