Urma să nască la maternitatea unde o femeie a fost confirmată cu coronavirus. Tily Niculae, decizie de ultim moment: "Am rămas fără spital, fără doctori"

În această săptămână urmează să devină mamă pentru a doua oară, dar este pusă în fața unei situații delicate. Tily Niculae este nevoită să găsească un alt spital unde să nască.


In articol:

Tily Niculae mai are doar câteva zile până va deveni din nou mamă, iar pe lângă emoțiile de dinaintea nașterii, acum, vedeta se confruntă cu o altă problemă serioasă.

Citeste si: Andrei Duban i-a spus Gratielei ce se intampla in lume din cauza coronavirusului: ''Nu vreau sa te sochez...''

Spitalul privat unde urma să nască a fost închis, asta după ce o femeie care a născut aici a fost depistată pozitiv cu coronavirus.

Tily Niculae, decizie de ultim moment: "Am rămas fără spital, fără doctori"

Tily Niculae a povestit pe instagram situația delicată în care se află în prezent și pe care o împărtășesc și alte viitoare mămici care urmau să nască la maternitatea privată din Capitală.

Citeste si: Coronavirus: la ce temperaturi se incetineste raspandirea virusului

Vedeta a dezvăluit că este în căutarea unei alte instituții medicale unde să nască și deși situația nu e tocmai comodă, Tily Niculae le-a recomandat viitoarelor mămici să își păstreze calmul în această perioadă.

"Acolo urma să nasc și eu săptămâna aceasta. Consider că s-a creat o mare isterie și că noi acum, cele care am fost în spital, avem o datorie și mai mare indiferent de panica pe care o simțim că am rămas fără spital, fără doctori. Hai să ne detașăm puțin de povestea asta, să fim cerebrale, să găsim soluțiile potrivite. Ceea ce vreau să vă transmit cel mai mult este să nu mințiți, indiferent unde ajungeți să nașteți. (...) Trebuie să ne găsim fiecare dintre noi un doctor și câte un loc unde să naștem evident, dar vă rog să fiți extrem de responsabile. Atât voi, cât și familia voastră.", a spus Tily Niculae pe instagram.

Mai mult decât atât, Tily Niculae le-a cerut celor ce o urmăresc pe instagram să vină în sprijinul femeilor care urmau să nască la spitalul unde o a fost confirmat cazul de coronavirus și să ofere informații despre alte locuri unde ar putea naște în siguranță.

Citeste si: Declarație propria răspundere. Cum trebuie să arate și de unde o poți descărca. Modelul oficial

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate