Greta Thunberg, suspectă de coronavirus? A explicat de ce s-a autoizolat

Activista de mediu Greta Thunberg a anunțat pe contul de instagram că de mai multe zile s-a autoizolat, existând suspiciunea să fie infectată cu noul coronavirus.A devenit celebră în întreaga lume pentru activitățile pe care le-a desfășurat din dorința de a proteja mediul înconjurător, dar și pentru discursurile pe care le-a ținut în fața a sute sau chiar mii de persoane.

Citeste si: Dezinfectant: cum sa faci dezinfectant acasa

În contextul pandemiei de coronavirus, Greta Thunberg a dezvăluit pe pagina de instagram că a decis să se autoizoleze, având în vedere că a prezentat mai multe simptome ale infecției cu COVID-19.

Greta Thunberg, suspectă de coronavirus?

Nu a reușit să facă până în prezent testul pentru a aflat cu exactitate dacă este infectată sau nu cu noul coronavirus, dar ca măsură de precauție, Greta Thunberg a decis să se izoleze pentru a nu-i pune și pe alții în pericol.

Citeste si: Coronavirus Romania - Marcel Vela: "Cine plimba cainele nu are nevoie de declaratie pe propria raspundere"

"În ultimele două săptămâni am stat izolată. Când m-am întors din călătoria în Europa Centrală m-am izolat într-un apartament închiriat atunci când numărul cazurilor de COVID-19 era similar celui din Italia la început. Acum zece zile am început să am unele simptome, în același timp cu tatăl meu, care a călătorit cu mine la Bruxelles. M-am simțit obosită, aveam frisoane, o durere în gât și tușeam. Tatăl meu a avut aceleași simptome, dar mult mai intense și cu febră mare. 

În Suedia nu poți face testul pentru COVID-19 până când nu ai nevoie urgentă de tratament medical. Toți cei care se simt rău sunt sfătuiți să rămână acasă și să se izoleze. Nu am fost testată pentru COVID-19, dar sunt șanse să am virusul, având în vedere combinația de simptome și circumstanțele.", a scris Greta Thunberg pe instagram. 

Greta Thunberg a mărturisit că în prezent se simte bine, dar a atras atenția că este vorba despre o problemă de sănătate foarte gravă, sfătuindu-i pe cei care o urmăresc în online să respecte regulile și să rămână în case pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

Citeste si: Carantină obligatorie pentru cei care vin din Italia, Franţa, Germania, Spania şi Iran

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate