Printul Charles a transmis un mesaj emotionant dupa ce a fost infectat cu coronavirus

Printul Charles a fost infectat cu coronavirus, iar in prezent se simte bine. Printul a transmis un mesaj emotionant catre medici.


In articol:

Printul Charles a fost infectat cu coronavirus in data de 25 martie, iar in prezent este vindecat, dupa 7 zile de autoizolare.

Printul a transmis un mesaj emotionant adresat cadrelor medicale in special.

Mesajul emoționant al Prințului Charles

Am fost recent infectat cu acest coronavirus, din fericire cu simptome ușoare, iar acum sunt de cealaltă parte a bolii, totuși, într-o stare de distanțare socială și izolare. Așa cum știm cu toții, este o experiență ciudată și frustrantă, nu ne mai putem bucura de familie și de prieteni. Dintr-odată, bucăți mari de viață ne sunt luate.

Într-o vreme în care medicii, asistenții și toată această artilerie vitală care formează NHS, sunt supuși presiunii și riscului în timp ce luptă eroic pentru a salva vieți în centrele de terapie intensivă, pentru a limita pe cât posibil răspândirea virusului, gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă mereu spre acești oameni minunați ale căror abilități, devotarea și grija pentru pacienți ne fac să ne simțim atât de mândri.

Nimeni nu știe când se va sfârși, dar se va sfârși. Până atunci, să încercăm să trăim cu speranță și cu încredere în noi înșine și unul în celălalt. Aștept cu nerăbdare timpuri mai bune”, a transmis Printul Charles.

Citeste si: Prințul Charles s-a vindecat de coronavirus

Citeste si: Prințul Charles, confirmat pozitiv cu coronavirus

Citeste si: Coronavirus Romania - Crucea Rosie Romana a cumparat zece aparate de testare rapida Covid-19 si peste 7000 de teste

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate