Primele declarații ale asistentei vaccinate împotriva noului coronavirus: „Nu a durut absolut deloc, este...”

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 19 iul 2022, 17:10
Asistenta Mihaela Anghel de la Institutul „Matei Balș” din Capitală, prima persoană din România vaccinată anti-Covid-19
Sursa: captura youtube

Campania de vaccinare a început oficial în România, iar prima persoană care a fost vaccinată este Mihaela Anghel, asistentă la Institutul „Matei Balș”. Ce declarații a făcut imediat după ce a primit vaccinul?

La ora 09:00 a început campania de vaccinare în România, iar prima persoana care a primit serul este Mihaela Anghel, asistenta care pe data de 27 februarie a acestui an a preluat primul pacient din România diagnosticat cu noul coronavirus.

Ce a declarat Mihaela Anghel după ce s-a vaccinat împotriva noului coronavirus?

Asistenta Mihaela Anghel de la Institutul „Matei Balș” din Capitală nu a stat deloc pe gânduri atunci când i s-a propus să se vaccineze împotriva noului coronavirus, iar imediat după ce a făcut acest lucru, asistenta a făcut primele declarații.

Mihaela Anghel a precizat că vaccinul nu a fost deloc dureros și că a fost foarte bucuroasă că a fost aleasă să fie prima persoană vaccinată din România.

Citeste si: Raed Arafat a anunţat că nu sunt discuţii despre noi măsuri în perioada sărbătorilor. Oamenii să le respecte pe cele existente

„Cred că a fost cea mai mare emoție pe care am trăit-o, am fost privilegiată că am fost aleasă să fiu prima vaccinată din această țară.

Nu am întrebat nici măcar o secundă de ce am fost eu aleasă, pur și simplu am spus da și am ajuns aici. Nu a durut absolut deloc, este cel mai nedureros vaccin pe care l-am făcut până acum. M-am gândit că în scurt timp o să scăpăm de această problemă și că o să fim din nou fericiți. Urmează să primesc următoarea doză în următoarele 21 de zile. Nu am stat deloc pe gânduri, când am auzit că vine vaccinul m-am gândit să mă vaccinez pentru că nu vreau să-i îmbolnăvesc pe cei dragi.”
, a spus asistenta Mihaela Anghel, prima persoană din România vaccinată împotriva noului coronavirus, potrivit libertatea.ro .

Flurona face prima victimă în România. O femeie a murit după ce s-a infectat simultan cu virusul gripei și Covid-19

Campania de vaccinare națională a început oficial în România, iar cadrele medicale aflate în prima linie de luptă împotriva noului coronavirus vor fi vaccinate în orele ce urmează. Astfel, vaccinul va fi administrat în cele 10 spitale de boli infecțioase din țară care luptă împotriva noului COVID-19.

Citeste si: Raed Arafat, informații despre noua tulpină de coronavirus: „E cu 70 la sută mai agresivă.”

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies