Prima reacție a mamei Geta, după ce Culiță Sterp a absentat o perioadă de pe rețelele de socializare. Ce a putut să îi spună acestuia: „Pe atât de bun și de milos”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 21 dec 2023, 03:40

Mama Geta își iubește foarte mult copiii și ar face orice pentru ei

Sursa: Instagram

Culiță Sterp a absentat din mediul online mai multe zile și, în cele din urmă, spre bucuria fanilor, a făcut prima postare. Aceștia nu erau obișnuiți ca artistul să nu posteze, iar mama Geta i-a lăsat și ea un comentariu.

Culiță Sterp a absentat câteva zile din mediul online, acolo unde era destul de activ și ținea, în permanență, legătura cu fanii săi. Imediat ce artistul a postat câteva fotografii, printre persoanele care s-au grăbit să îi lase un comentariu s-a numărat și mama Geta.

Mesajul primit de Culiță Sterp de la Mama Geta, în mediul online

Mama Geta își iubește foarte mult copiii și ar face orice pentru ei.

Deoarece, în cea mai mare parte a timpului, ea a fost singura persoană care s-a ocupat de creșterea lor, atunci când au devenit adulți, cei patru frați și-au dat seama câte sacrificii a făcut mama Geta pentru ei.

Tocmai din acest motiv, acum, mai ales că și situația financiară le permite, îi fac tot felul de surprize, pentru a-i mulțumi pentru tor ceea ce a făcut pentru ei.

Însă, nici mama Geta nu se lasă mai prejos și, pe lângă tot ajutorul pe care îl oferă copiiilor ei, niciodată nu uită să le spună câte ceva care să le arate cât sunt de iubiți de ea. După ce Culiță Sterp a postat primele fotografii după ceva timp, mama Geta l-a complimentat.

Citește și: Bucurie mare în sânul familiei Sterp! Getuța este însărcinată. Ovidiu Neveu a dat-o de gol: ”Să-i trăiască, felicitări, asta-i viața, așa a vrut Dumnezeu”

„Waaaw ditamai bărbatu!!!! Pe vremuri la barbatii inalti li se mai spunea ULOSI!!!! Pe cît de înalt, pe atât de bun și milos”, a fost mesajul lăsat de mama Geta, în secțiunea de comentarii.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Fanii au crezut că artistul va mai avea un copil

Logodnica lui Culiță Sterp a spus, în timpul unei mici vacanțe, că o doare burta. Unii internauți au crezut că aceasta este, din nou, însărcinată și au și întrebat-o acest lucru. Însă, iubita artistului a spulberat aceste zvonuri, spunând că este vorba doar de o durere de burtă.

Mai mult decât atât, situația a fost îngreunată de faptul că locul în care erau cazați era „în vârful munților” și nu avea cum să ajungă la farmacie, să ia ceva pentru dureri, așa că a fost nevoită să se descurce cu ce a avut

la îndemână.

„O să beau și niște ceai de mentă și Doamne ajută! Dar mulțumesc pentru griji și mesaje. Eu nu mă postez așa de obicei, că nu îmi place să mă plâng, dar a zis Culiță să facă puțin haz de necaz”, a povestit logodnica lui Culiță Sterp, la acea vreme.

Citește și: Avocatul fraților Sterp a făcut primele declarații despre dosarul în care aceștia sunt implicați. Culiță și Iancu sunt acuzați de înșelăciune

Cu toate acestea, atât Culiță, cât și logodnica lui au spus că mai vor copiii, dar așteaptă, mai întâi, să se căsătorească.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!