Bucurie mare în sânul familiei Sterp! Getuța este însărcinată. Ovidiu Neveu a dat-o de gol: ”Să-i trăiască, felicitări, asta-i viața, așa a vrut Dumnezeu”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 10 mar 2023, 13:52

Familia Sterp se mărește. Getuța Sterp ar urma să devină mamă pentru prima dată

Sursa: Instagram

Ovidiu Neveu încă suspină după sora lui Culiță Sterp, chiar dacă Getuța este măritată și mai nou, așteaptă primul copil, după cu a precizat chiar luptătorul.

Este bine cunoscut faptul că Ovidiu Neveu are o afinitate pentru sora cea mică a lui Culiță Sterp, deși tânăra este măritată. Invitat în cadrul emisiunii Corneliei Ionescu, unde a vorbit despre performanța obținută în gala RXF, tânărul a făcut o dezvăluire incendiară, la care nimeni nu se aștepta. Se pare că Getuța Sterp este însărcinată cu primul copil.

Familia Sterp se mărește. Getuța Sterp ar urma să devină mamă pentru prima dată

Ovidiu Neveu are o relație strânsă cu familia Sterp, mai ales cu Iancu, alături de care a intrat în cușca MMA. Dacă la început existau șicanări între cei doi, se pare că în prezent își poartă un respect nemărginit.

Tânărul încă suspină după Getuța Sterp, despre care are o părere extraordinară și pe care o apreciază enorm. În cadrul aceleiași emisiuni, Ovidiu Neveu a mărturisit că a primit o veste

nefericită, însă extrem de fericită pentru familia Sterp, se pare că Getuța este însărcinată în două luni, cu primul său copil.

Citește și: Primul mesaj postat de Mama Geta, după ce s-a aflat că Getuța Sterp este însărcinată în două luni: „O mângâiere, un nepot”

Citește și: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație

Bărbatul a felicitat-o și se bucură enorm pentru ea.

"Tot timpul aș lupta pentru Getuța, chiar dacă e măritată. Numai pentru ea aș lupta. Getuța e diferită de toate pițipoancele astea, îți zic sincer, care sunt acuma siliconate.

Mărturii incredibile ale mamei Geta! Cum i-a născut, de fapt, pe toți cei patru copii:

Ea e o fată simplă de la țară și arată și bine. E frumoasă. Cum e pe internet, așa e și în viața reală, și caracter și fizic.

Când am întâlnit-o mi se părea și mai frumoasă în realitate. Ăsta e adevărul, chiar dacă e măritată. De acum fiecare cu viața lui, dar eu tot o simpatizez în continuare. Ea rămâne în sufletul meu pentru toată viața. Și acum dacă ne-am vedea noi doi, eu cred că ar simți și ea ceva și eu.

Eu care sunt Ovidiu Neveu și nu prea am emoții, când m-am întâlnit cu ea chiar am avut emoții. Mi se ridica părul pe mâini. Am mai vorbit cu mama Geta, mi-a scris. Mi-a dat o veste proastă pentru mine, dar bună pentru familia ei, că Getuța e însărcinată în două luni. Să-i trăiască, felicitări, asta-i viața, așa a vrut Dumnezeu.", a declarat Ovidiu Neveu, potrivit Wowbiz.ro.

Citește și: „Și voi credeați că m-a făcut Culiță vedetă”. Cum arăta logodnica lui Culiță Sterp, în urmă cu aproximativ 15 ani, când a apărut pe coperta unei faimoase reviste

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?