Ce pofte are Geta Sterp, însărcinată în primul trimestru. Mama Geta nu a rămas indiferentă

Autor: Andreea Buinoschi

Geta Sterp a luat o pauză de la YouTube, dar fanii i-au simțit lipsa, așa că i-au cerut să fie mai activă și să posteze mai mult, așa cum o făcea acum ceva timp

Sursa: captura vdeo, instagram

Ovidiu Neveu a dat-o de gol pe Geta Sterp, după ce a spus că aceasta este însărcinată în două luni. Cum poftele își fac apariția încă din primele zile, mama Geta s-a asigurat că fiica ei mănâncă tot ceea ce îi place.

Mama Geta este mai fericită ca niciodată, deoarece Geta Sterp va aduce pe lume, peste câteva luni, primul ei copil. Chiar dacă nimeni din familia Sterp nu a vorbit despre sarcină, mama Geta se asigură că fiicei sale nu îi lipsește nimic.

Ce pofte are Geta Sterp, însărcinată în primul trimestru

Ovidiu Neveu a dat vestea cea mare, dar aceasta nu a fost confirmată și nici infirmată de către membrii familiei.

Geta Sterp va naște peste câteva luni și cine să aibă mai multă grijă de ea dacă nu familia.

Geta Sterp a luat o pauză de la YouTube, dar fanii i-au simțit lipsa, așa că i-au cerut să fie mai activă și să posteze mai mult, așa cum o făcea acum ceva timp. Aceasta s-a conformat și primul vlog postat a fost chiar cu Mama Geta.

Mama Geta știe cel mai bine ce mâncare îi place fiicei sale, așa că i-a pregătit ceea ce iubește cel mai mult. În tim ce Getuța Sterp mânca ceea ce mama Geta îi pregătise, aceasta frământa de zor aluatul, pentru alte bunătăți pe care Getuța abia le aștepta.

Citește și: Cum a fost surprinsă Geta Sterp de Ileana, după ce Ovidiu Neveu a dezvăluit că este însărcinată în două luni: „Scumpele mele”

„Ce ciorbă făcu mama aici! Asta-i preferata mea. Eu mă declar îndrăgostită. Are gust mai bun ca vara. Haideți la masă, dragilor.  Frămânți acum? Facem și niște mucenici, ca vreau să duc la niște doamne, că atât te-or lăudat că atâta i-ai făcut de buni. Au zis că nu ies așa buni ca ai tăi”, a spus Getuța.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mama Geta nu uită nicio clipă de copiii ei

Chiar dacă aceștia sunt mari și fiecare este la casa lui, Iancu dând de înțeles că nu va mai dura mult și va ajunge și el în fața altarului, mama Geta trebuie să știe că toți copiii ei sunt bine.

Aceasta se roagă mereu pentru sănătate, pentru a putea să muncească, iar același lucru îl dorește și copiiilor ei, deoarece mereu a vorbit despre cât este de importantă munca cinstită.

„Așa-s eu de când… Să îmi dea Dumnezeu sănătate, să pot sta pe picioare, să pot lucrea, îs cea mai fericită! Și să știu că și voi sunteți cuminți și sănătoși. Foarte bine fac, draga mamei!

Citește și: Primul mesaj postat de Mama Geta, după ce s-a aflat că Getuța Sterp este însărcinată în două luni: „O mângâiere, un nepot”

Ma duc să îi duc și la bietul Milan, că iară mi-e dor de el! Toată ziua mi-e dor de Milan” Și de Carla, săraca, dar ea e mai departe. Dar Milan atâta e de scump și, când îi pun în mână, mâncă așa, ca un bărbat. Dragul meu, cât e de scump și de frumos el!”, a mai spus mama Geta.

Mama Geta a avut grijă de Getuța, așa că, pe lângă ciorba pe care i-a pregătit-o, i-a făcut mucenici, plăcinte și multe altele.

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!