Prima reacție a lui Cristian, după ce a fost eliminat de la „Casa iubirii”: „Îmi pare tare rău”

,
Casa iubirii

După ce a picat testul poligraf la care a fost supus, Cristian, spre mirarea tuturor, a părăsit emisiunea „Casa iubirii” prin descalificare.


In articol:

Cristian, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la „Casa iubirii” și, totodată, partenerul Ștefaniei, a fost descalificat din emisiune după ce a mințit la testul poligraf.

Fostul concurent a avut și o primă reacție după descalificare.

Prima reacție a lui Cristian după ce a fost descalificat din emisiunea „Casa iubirii”

După ce a fost descalificat din cauza faptului că a picat testul poligraf, Cristian a ținut să transmită un mesaj, în mod public, și să mulțumească tuturor pentru susținerea primită. 

Citeste si: EXCLUSIV! Întâmplare fără precedent pe platourile de filmare pentru reality-ul Casa Iubirii! Andreea Mantea, dezvăluiri în premieră: "N-au mai venit a doua zi!"

„Vă salut pe toți! Sunt Cristian! Fost concurent la „Casa iubirii”,  am ieșit prin descalificare! Nu am cuvinte să vă mulțumesc că mi-ați fost alături și cu bune și cu rele, niciodată nu am avut parte de atâta susținere! Îmi pare tare rău că am plecat prin descalificare, dar viața merge înainte, și cu bune și cu rele! Probabil o să urmeze și alte proiecte, așa ca, dacă doriți și vedeți un posibil potențial în mine, rămâneți aproape pentru ca n o sa va dezamăgesc! Vă îmbrățișez cu drag!”, a fost mesajul pe care l-a transmis Cristian, la o zi după descalificare.

Casa iubirii

Prima reacție a lui Cristian după ce a fost descalificat din emisiunea „Casa iubirii”

[Sursa foto: Facebook Cristian Mihai]

Cristian Mihai, descalificat de la „Casa iubirii” pentru că a picat testul poligraf

Din nefericire pentru Cristian, cât și pentru Ștefania, eliminarea acestuia a fost adusă de două întrebări cruciale, la care Cristian a mințit.

Prima întrebare la care Cristian a mințit a fost legată de existența unei alternative de a o trimite pe Ștefania acasă, atunci când a pierdut trenul, întrebare la care Cristian a răspuns cu „nu”.

Răspunsul a fost nesincer, astfel că acesta a fost taxat.

Citeste si: EXCLUSIV! De ce și-a schimbat Andreea Mantea mașina după 13 ani: "Poți să îmi aduci o mașină să coste și 300 de mii de euro, daca mie nu îmi place, nu o iau!"

A doua întrebare la care Cristian nu a fost sincer a fost legată de plănuirea unui weekend la mare cu Ștefania. Cristian a răspuns că nu a plănuit nimic, iar răspunsul a fost, din nou, nesincer. Din păcate, cele două răspunsuri i-au adus descalificarea din emisiune.

Ștefania a fost șocată de descalificarea lui Cristian și a izbucnit în lacrimi, mai ales pentru că ea va rămâne singură în casă.

Întrebat de Andreea Mantea care este cea mai frumoasă amintire pe care o are din „Casa iubirii”, Cristian a răspuns:

„Toate! De la prima cameră roșie, primul sărut, familia din casă, băieții, frăția asta dintre noi toți, totul a fost frumos”.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a ajuns un profesor universitar cu CV impresionant să comită o crimă abominabilă. Explicaţiile psihologilor

EXCLUSIV! Întâmplare fără precedent pe platourile de filmare pentru reality-ul Casa Iubirii! Andreea Mantea, dezvăluiri în premieră: "N-au mai venit a doua zi!"

Gărzile Revoluţionare iraniene au reţinut două petroliere greceşti / Iranienii se răzbună după ce grecii au reținut un petrolier iranian ca să îl predea SUA

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Iolanda, primul pas spre relația cu Cătălin. Ce i-a propus frumoasa fostă concurentă de la Casa Iubirii

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies