Kinga izbucnește în lacrimi! „Aduce în evidență numai defectele" Ce reacții vor stârni afirmațiile lui Radu aflați vineri, într-o ediție incendiară a emisiunii Casa iubirii, de la 10:00 și 17:00, la Kanal D

,
casa iubirii

Kinga, in lacrimi din cauza afirmatiilor lui Radu

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Radu face câteva afirmații neașteptate la adresa fostei lui iubite, Kinga! Iată cum va reacționa tânăra și ce se va întâmplă în Casa iubirii!


In articol:

Săptămâna se apropie de final, iar concurenții din Casa iubirii continuă să își caute jumătatea ideală. Deși descalificarea lui Cristian a adus multă tristețe atât asupra Ștefaniei care a regretat enorm că iubitul ei a plecat din emisiune, cât și asupra celorlalți concurenți care începuseră să se atașeze de colegul lor.

În ediția de vineri a emisiunii Casa iubirii, concurenții o vor sărbători pe Grațiela, care va fi în centrul atenției de ziua ei de naștere, însă  se vor iscă și noi momente tensionate între Kinga și Radu, care vor face din noi afirmații despre fosta lor relație. 

casa iubirii

Gratiela sarbatorita in Casa iubirii

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Kinga izbucnește în lacrimi! „Aduce în evidență numai defectele"

Ziua de vineri va debuta în Casa iubirii cu o petrecere de pomină, organizată cu ocazia zilei de naștere a Gratielei, care a fost surprinsă cu tort și șampanie de colegii săi. Radu a fost cel care i-a urat Gratielei să își găsească alesul în Casă iubirii, deoarece merită din plin.

"Sper să-ți găsești pe cineva pentru că meriți! Dacă noi doi nu ne-am potrivit...", a spus Radu.

casa iubirii

Radu ii face urari Gratielei

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Pe de altă parte, Radu va purta o discuție cu Ștefania, că între amici și îi va mărturisi faptul că a avut sentimente puternice pentru Kinga și a fost cu totul altceva.

"Eu consider că Radu o vrea înapoi pe Kinga, însă ea nu mi-a dat de înțeles asta, așa merg pe încredere cu Kinga! Eu o fac fericită, poate și ea o să aibă alt comportament!", a spus Ionuț.

casa iubirii

Radu ii face destainuiri Stefaniei

[Sursa foto: Captură KANAL D]

În cele din urmă, după afirmațiile făcute de Radu la adresa ei, Kinga va izbucni din nou în plâns și va fi deranjată de faptul că fostul ei iubit i-a scos în evidență defectele.

"Aduce în evidență numai defectele", spune Kinga.

Citeste si: Cine este noul concurent care a intrat în Casa Iubirii pentru Kinga. Radu, reacție fără precedent: Am scăpat!

Citeste si: Cum o caracterizează Flavius pe Kinga de la Casa Iubirii: "Nu se apropie nimeni de ea pentru că nimănui nu îi place ce face!"

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a ajuns un profesor universitar cu CV impresionant să comită o crimă abominabilă. Explicaţiile psihologilor

Andreea Mantea, anunț important despre soarta Ștefaniei și a lui Cristian în Casa iubirii! "Îmi pare rău, chiar dacă sunteți singurul cuplu de aici" Ce se va întâmpla,...

Ucrainenii admit că trebuie să se retragă de tot din Luhansk: Ne atacă din toate direcțiile și riscăm încercuirea (Video)

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

EXCLUSIV! De ce și-a schimbat Andreea Mantea mașina după 13 ani: "Poți să îmi aduci o mașină să coste și 300 de mii de euro, daca mie nu îmi place, nu o iau!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies